Jesu li ovo najljepše New Balance tenisice sezone? Jesu

Aime Leon Dore je opet zatresao društvene mreže s fotografijama New Balance T500 tenisica koje su objavljene ovaj vikend
18.09.2023.
IMAGE SOURCE: Aime Leon Dore Instagram

Čini se da nas očekuje retro jesen pročišćenih linija. Nekoliko poznatih brendova se odlučilo a vintage siluete u novom ruhu, a svima im je zajednički povratak pročišćenih linija i nešto smirenijeg dizajna. Ne, to ne znači da morate ostaviti svoje chunky tenisice negdje na dnu ormara, ali svi koji preferiraju vintage izgled će napokon doći na svoje. New Balance T500 je tenisica koja je osmišljena za tenis te nije čudno da je zaštitno lice ove kampanje mlada tenisačica Coco Gauff koja je upravo osvojila US Open.

Aime Leon Dore je ovdje umiješao svoje prste i isporučio nam savršeno jednostavna tri modela u crvenoj, tamno zelenoj i tamno plavoj boji. T500 je načinjen od vrhunske kože s rupičastim vrhom. Svaki model krasi veliko kožno slovo N u drugoj boji, a logo brenda Aime Leon Dore se nalazi na poleđini tenisica. Aime Leon Dore x New Balance T500 su dostupne na webshopu brenda, a cijena im iznosi 190 dolara.

SAZNAJ VIŠE: