Jeste li ikad imali priliku šopingirati u piramidi? Neki jesu

Novi kreativni direktor LV-a, Pharrell Wiliams, lansirao je ograničenu kolekciju kobrendirane LV odjeće koja se prodavala u piramidi
02.05.2023.
RECOMMENDED

Pharrell Wiliams je svoju vladavinu kao novi umjetnički direktor odlučio započeti na poseban način, a to mu je i uspjelo podizanjem Louis Vuitton piramide na Something in the Water festivalu ovog vikenda.

Pharrellov Something in the Water Festival dočekao je fantastičnu postavu koja je uključivala Lil Uzi Verta, Kid Cudija, Lil Waynea i druge. Prije svoje debitantske revije za Louis Vuitton muške odjeće ovog lipnja kao novi umjetnički direktor, Pharrell je na festivalu lansirao ograničenu kolekciju kobrendirane LV robe koja se prodavala, gdje drugdje nego u trokatnici piramide. Koja je izvana nalikovala na hrpu drvenih kutija s LV monogramom.

https://www.instagram.com/p/CrosF2tpDbX/

Promocija događaja i sama struktura bili su u velikoj mjeri oda Virginiji odakle je Pharell i gdje se festival održavao. Tako je kolekcija uključivala kockaste traper jakne, hudice i majice koje su sadržavale elemente marke „Virginia is for Lovers“ i „PARIS TO VA, VA TO PARIS“.Treći dan festivala otkazan je zbog lošeg vremena, te se Pharell zavjetovao da će promijeniti datume za sljedeću godinu kako se to ne bi ponovilo.

https://www.instagram.com/p/CromUrPPzYr/

„Najdraža Virginia, mi smo najbolji“, rekao je u svojoj izjavi nakon čega se osvrnuo na loše vrijeme i upozorenja na tornado te završio sa zahvalama za svu ljubav i energiju ljudima koji su putovali do tamo. Također se zahvalio svima koji su na bilo koji način sudjelovali na festivalu i u organizaciji te obećao pomaknuti datume sljedeću godinu kako bi se izbjeglo loše  vrijeme. Također je najavio više izvođača, robe, hrane…ili njegovim riječima „samo više!“Jedva čekamo vidjeti što će sljedeće godine nadmašiti Louis Vuitton piramidu, a do onda se možemo samo diviti tom neobičnom LV spomeniku i zavidjeti svima koji su ga imali priliku proučiti uživo.

SAZNAJ VIŠE: