Jednostavni seksepil u kolekciji Ines Atelier

Ines Janković je jedna od najpoznatijih srpskih dizajnerica i česta gošća na stranicama našeg portala. Moderna ženstvenost je prepoznatljiv estetski potpis njenog brenda Ines Atelier
08.12.2022.
IMAGE SOURCE: Danilo Pavlović

Ines Atelier nije isključivo glam brend za večernje prigode iako mnoge dame najviše vole njene večernje haljine i vjenčanice. Ne zaboravimo da je Ines stekla regionalnu popularnost s kožnim jaknama koje su željele sve žene i koje su bile „it“ komad odmah po lansiranju. Njena odjeća vjerno predstavlja i njen osobno stil koji je moderan, seksepilan, ženstven i što je najvažnije nosiv. Nova kolekcija je upravo takva, ali neka vam je najbolje opiše sama dizajnerica i njen tim: Riječi koje mogu biti samo slovo na papiru ali koje izgovorene oživljuju i osvješćuju u svakom od nas želju da se izrazimo.

Kroz komunikaciju, pisanje, stvaranje, odijevanje…Ovom kolekcijom smo željeli pružiti mogućnost i dati slobodu svim ženama da izraze sebe i svoju autentičnost birajući izvanvremenske komade odjeće. Materijali i krojevi ne posjeduju vremensku odrednicu te je kolekcija namijenjena za nošenje kroz više sezona. Slobodu u ovoj kolekciji predstavljaju forme koje su dinamične, a jednostavne, koje dišu nesputane izrezima i šavovima.

Ostali smo dosljedni suštini brenda – jednostavnosti, bojama, geometrijskim formama i printu. Suštini koja se može poistovjetiti sa suštinom života u 21. stoljeću, a to je sloboda i pravo na izbor u vlastitom izražavanju emocija, ljepote i misli.

SAZNAJ VIŠE: