Jedinstveni obiteljski raj pronaći ćete u srcu Dalmacije

Falkensteiner Family Hotel Diadora nudi savršen odmor s odličnim hedonističkim programom za roditelje te radionicama za najmlađe u kojima djeca uče o održivosti morskog svijeta
19.09.2022.
IMAGE SOURCE: Falkensteiner press
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Kao roditelj sigurno ste se zapitali, koji premium hotel na obali spaja užitak i vrhunsku zabavu? Sve to i mnogo više možete pronaći u preuređenom Falkeinsteiner Family Hotelu Diadora, koji se nalazi u srcu Dalmacije, u Zadru. Smješten u zelenoj oazi s očaravajućim pogledom na more, ovaj hotel kombinira toplinu doma s pregršt aktivnosti i interaktivnog učenja. Mali i veliki, svi ste dobrodošli, jer uspomene se stvaraju kroz nezaboravna iskustva!


Znanstvene akademije – učimo o održivom razvoju kroz igru

Posebnost hotela Diadora je u pristupu djeci i njihovom odmoru kroz jedinstvene znanstvene akademije koje sadrže animacijski program i kreativne radionice – sve što djeca i mladi trebaju kako bih ih uveli u svijet održivog načina života. Vaši najmiliji neće moći odoljeti igri i bogatom programu koji uključuje recikliranje naplavina, te istraživanje morskog svijeta i edukativne dokumentarce o moru. Mališani naplavine skupljaju na plaži s posebnim detektorima, a od tih istih naplavina izrađuju suvenire koje mogu pokloniti svojim voljenima. Morske organizme proučavaju i gledaju pod mikroskopom i izrađuju maske za beauty tretmane na koje mogu otići zajedno s roditeljima. Kako bi motivacija mališana bila još i veća, tu su i bogate nagrade koje djeca osvajaju za sudjelovanje u različitim aktivnostima. Djeca svih uzrasta kroz igru i zabavu uče kako stupiti u kontakt s prirodom, otkriti ljepote morskog svijeta, a roditelji upoznavaju važnost održivog načina odgoja djece.


Važnost zdrave prehrane i kretanja

Masterchef akademija – kulinarska akademija za djecu, približiti će vam ‘zero waste’ koncept koji je misao vodilja hotela Diadora. Šest dana u tjednu, djeca mogu pripremati svoje zdrave i hranjive kombinacije koje uključuju voće i povrće. Na raspolaganju su i posebni kuhari koji će im olakšati proces pripreme zdravih namirnica. Na ovaj način djeca uče kako se odnositi prema svom tijelu i postaju mali majstori kulinarstva. 
Jedna od temeljnih vrijednosti hotela podrazumijeva ekološku osjetljivost i osviještenost, ljubav prema prirodi te brigu za okolinu. Kako bi djeca ostvarila sve svoje potencijale kroz istraživanje, uočavanje i rješavanje problema te razvijala vještine i sposobnosti za očuvanje prirode i okoliša, potrebno im je omogućiti boravak u poticajnom okruženju. Tu su i neizostavne aktivnosti za poboljšanje kondicije mališana. Climbing wall, visok impresivnih 13 metara i climbing akademija, tenis i nogomet, paddel, bicikli, jahanje, gaming akademija, te pregršt drugih zanimljivosti koje će vašu djecu potaknuti na tjelovježbu.


Zabava za velike i male

Dok se vaša djeca igraju i odmaraju u društvu animatora, aktivan hedonistički lifestyle pratit će vas cijelim resortom Punta Skala. Tu je i Fortis club, u kojem se možete opustiti ili aktivno uživati u tjelovježbi i rekreaciji. Ovaj impresivan club idealan je za uživanje, a nudi i sportske aktivnosti kao i opuštanje za ekipu uz snackove. U ponudi su nordijsko hodanje, grupni treninzi, teretana i yoga.  Ako ste ljubitelj opuštanja u SPA zoni, dok se vaši mališani igraju i uče, za vas u ponudi imamo i takav način relaksacije.
Otkrijte čari ovog jedinstvenog hotela u Hrvatskoj i pružite sebi i svojoj obitelji odmor koji će vas podsjetiti zašto priroda i morski svijet godinama privlači ljubitelje održivog načina života u Dalmaciju.

Za vas imamo i ponudu uz koju možete provesti aktivan obiteljski odmor. Naime, hotel nudi čak 15 % popusta za početak jeseni. Uživajte!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: