Isabel Marant dizajnira stvari koje doista želimo nositi u svim prigodama

08.02.2022.

Isabel Marant nam je oduvijek bila jedna od najdražih dizajnerica jer poznaje sve ženske potrebe od jutra do večeri i pritom uvijek uspije isporučiti dizajn koji je cool, seksi i vječan. Njene komade stvarno možete nositi godinama jer dobar oversized kaput uvijek svi imamo u ormaru, isto kao i atraktivno pletivo ili mini haljinu koja nam lijepo naglasi oblik tijela. Marant ne komplicira i u njenoj odjeći svi izgledaju dobro. 

Kako je sama otkrila, u pandemiji je prodala nevjerojatno puno odjeće što joj je bilo čudno s obzirom na to da nitko nije izlazio. Webshop je radio odlično što ju je poprilično iznenadilo: “Volim modu i volim kupiti nešto novo. Nekad mi to dođe kao psihoterapija. Opet s druge strane nitko od nas ne treba toliko nove odjeće. Nisam za brzo konzumiranje i bacanje stvari i pandemija me na to podsjetila. Mislila sam da ljudi neće kupovati tijekom pandemije jer kome sada treba odjeća, međutim webshop je radio fenomenalno” – izjavila je.

Njena pred-jesenska kolekcija donosi poznate siluete i vješto izvedenu igru seksepila i decentnosti. Tako je pripijeni kombinezon s cvjetnim printom smiren s dodatkom kaputa muškog kroja. Pletivo je i dalje u njenom stilu sa zaobljenim ramenima i zanimljivo izvedenim prorezima, mini haljine i suknje su pripijene i drapirane što je postala prepoznatljiva silueta u Marant kolekcijama. Tu su naravno i čizme koje su inspirirane 80-ih godinama i načinjene od mekane kože s kitten potpeticom.

SAZNAJ VIŠE: