Isabel Marant dizajnira stvari koje doista želimo nositi u svim prigodama

08.02.2022.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Isabel Marant nam je oduvijek bila jedna od najdražih dizajnerica jer poznaje sve ženske potrebe od jutra do večeri i pritom uvijek uspije isporučiti dizajn koji je cool, seksi i vječan. Njene komade stvarno možete nositi godinama jer dobar oversized kaput uvijek svi imamo u ormaru, isto kao i atraktivno pletivo ili mini haljinu koja nam lijepo naglasi oblik tijela. Marant ne komplicira i u njenoj odjeći svi izgledaju dobro. 

Kako je sama otkrila, u pandemiji je prodala nevjerojatno puno odjeće što joj je bilo čudno s obzirom na to da nitko nije izlazio. Webshop je radio odlično što ju je poprilično iznenadilo: “Volim modu i volim kupiti nešto novo. Nekad mi to dođe kao psihoterapija. Opet s druge strane nitko od nas ne treba toliko nove odjeće. Nisam za brzo konzumiranje i bacanje stvari i pandemija me na to podsjetila. Mislila sam da ljudi neće kupovati tijekom pandemije jer kome sada treba odjeća, međutim webshop je radio fenomenalno” – izjavila je.

Njena pred-jesenska kolekcija donosi poznate siluete i vješto izvedenu igru seksepila i decentnosti. Tako je pripijeni kombinezon s cvjetnim printom smiren s dodatkom kaputa muškog kroja. Pletivo je i dalje u njenom stilu sa zaobljenim ramenima i zanimljivo izvedenim prorezima, mini haljine i suknje su pripijene i drapirane što je postala prepoznatljiva silueta u Marant kolekcijama. Tu su naravno i čizme koje su inspirirane 80-ih godinama i načinjene od mekane kože s kitten potpeticom.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: