Imamo sve jesenske modele New Balance tenisica

Jesen nas čeka s novim modelima New Balance tenisca i to popularnih 550 i 650
15.09.2022.
IMAGE SOURCE: New Balance
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Složit ćemo se da ne postoji tenisica koja je više zaintrigirala žene od New Balance modela. Kuća je doživjela preporod najviše zahvaljujući kreativnom direktoru Teddyju Santisu koji je New Balance vratio u fokus nove generacije potrošača. New Balance 550 s potpisom njegovo kreativnog brenda Aimé Leon Dore je doslovno eksplodirao na društvenim mrežama. Model u kombinaciji tamno zelene i bijele je postao najtraženiji komad sezone i bilo je gotovo nemoguće dograbiti par. Svi mediji kojima su tenisice glavni sadržaj neumorno su prenosili informacije o novim dropovima i novim bojama koje će biti dostupne.

Naravno ako niste „spavali“ na webshopu šanse da ste ih uspjeli kupiti su nikakve. Možda vam se sreća promijeni u jesenskoj sezoni jer su upravo najavljene nove boje 550 i 650 modela. Priznat ćemo vam da smo čak malo više zaljubljeni u 650 s naglaskom na model u kombinaciji zelene i bijele. Što vas očekuje?

Kod 550 modela očekujte minimalizam u kombinaciji sive i bijele, zaigranost u kombinaciji žute, plave i tamno crvene, klasiku u kombinaciji crne i bijele i trendovski moment u kombinaciji baby plave, pariško plave i bijele.

Sad dolazimo do 650 modela: White/Green kako samo ime kaže donosi kombinaciju bijele i zelene, White/Grey je bijela s akcentima u antracit sivoj, White/Blue je kombinacija bijele i pariško plave, White/Red je kombinacija bijele i crvene. 650 modeli koštaju 140 dolara i dostupni su od danas na New Balance.com

Datum izlaska novih 550 modela još nije poznat, ali znamo da će biti u rujnu ove godine.  

Posjeti naš BURO. SNEAK PEEK specijal za sneakerheadse u kojem je sve podređeno kulturi tenisica. Novi modeli, povijest kultnih modela, poznati sneakerheadovi, ljudi koji stvaraju sneaker scenu, sve će se to pronaći u SNEAK PEEK pregledu koji želite pratiti iz dana u dan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: