Imamo nekoliko udobnih trenirki za vikend pred nama

Jesen nam je zakucala na vrata, a snjom i želja da nam prođe što udobnije i mekše. Zato smo proučili ponudu omiljenih brendova i odabrali nekoliko modela koji će nas lijepo uvesti u hladniju sezonu
23.09.2022.
IMAGE SOURCE: Pinterest

Pri kraju prošle godine nam se činilo da više nikad nećemo pogledati trenirku, a kamoli je kupiti. Logično je jer smo u trenirkama proveli skoro dvije godine i toliko su nam postale svakodnevica da smo jedva čekali kupiti neki drugi komad odjeće. U štiklama smo zaboravili hodati, jeans nam je bio neudoban, a o haljinama smo mogli samo sanjati jer gdje bismo pobogu otišli u jeku pandemije? Kad se danas osvrnemo na sve što smo svi zajedno preživjeli, ne možemo reći da nam situacija i dalje izgleda realno. Onog trenutka kad su se mjere ukinule bacili smo trenirke na dno ormara. Pa ipak, ne možemo poreći da nam je udobnost prirasla srcu. Volimo da nam je udobno i volimo što se trenirke danas nose u kombinacijama koje nisu nužno sportske. Koja nam je najdraža?

Trenirka u stylingu s vojničkim čizmama i dobrim balonerom. Ovo nam je doslovno jesenski „go-to“ styling za svaki dan. Iako ponuda trgovina još nije potpuna, pronašli smo nekoliko modela koje bismo kupili. Zara ima jako zgodnu zelenu pamučnu trenirku (postoji i kratki top da se upotpuni kombinacija). H&M standardno ima najveću ponudu i čekamo da na police stignu modeli od debele felpe koji su toliko udobni da ne želimo izlaziti iz njih. The Frankie Shop ima svoj bestseller Vanessa u svim mogućim bojama, a naš favorit je vanilla.

FRANKIE SHOP
SAZNAJ VIŠE: