H&M ima jako dobre kapute ove sezone. Ovo su modeli

U potrazi za novim kaputom (jer je vani zahladilo odjednom), skoknuli smo do H&M-a gdje smo pronašli nekoliko dobrih modela u kojima se možemo vidjeti ove hladne sezone
22.09.2022.
IMAGE SOURCE: H&M

Jednostavno smo uskočili u jesen i to onu kasnu ako je suditi po temperaturama koje su nas dočekale. Još prošli tjedan smo nosili sandale, a ovaj smo već posegnuli za vestama i jaknama. Čini se da sezona kaputa nije daleko te smo pogledali što se sve nudi na high street web dućanima. Malo smo zavirili u H&M koji nas je ugodno iznenadio selekcijom kaputa i činjenicom da je većina njih iz premium kolekcije što znači da su napravljeni od čiste vune i da su doista kvalitetni (čitajte: neće vam se „cufati“ u jednoj sezoni). Logično je da takvi komadi koštaju nešto više te se nemojte iznenaditi ako naiđete na kaput koji želite, a da mu cijena iznosi preko 1000 kuna. Stvari koje su kvalitetne moraju koštati više čak i ako se nalaze u high street trgovini u koju svi idemo zbog nižih cijena.


H&M ima ponešto za svačiji ukus. Nama su omiljeni oversized modeli u koje se zamotamo kao da smo ponijeli deku. Pronašli smo jedan zgodan oversized model pepita uzorka koji je decentan, a zaigran taman koliko nam je potrebno. Pronaći ćete i nekoliko basic crnih i bijelih modela na vezanje, s jednorednim i dvostrukim kopčanjem. Obratite pažnju na dugi model od vune s jednorednim kopčanjem koji krojem imitira mušku siluetu. U ponudi je i jedan bijeli dugi teddy kaput (sigurno će ih stići još), ali i kratki baloner od PVC-a u boji masline.

H&M
SAZNAJ VIŠE: