Imamo nekoliko neodoljivih midi haljina koje možete nositi s balonerima

11.02.2022.

Ovo je prvi tjedan u kojem smo odbacili pedeset slojeva odjeće i zimsku kaput koji smo zamijenili balonerom. Zima nam je trajala stotinu godina i sigurno nije pomogla ni činjenica da je svijet oko nas u totalnom kaosu. Proljeću se uvijek veselimo, a ovome smo se veselili još više. Ne možemo utjecati na zbivanja oko nas, ali barem je život nekako za nijansu ljepši ako je sunce i ako možemo sjediti negdje i upijati svaku zraku za nužnu dozu serotonina. Kakve sve ovo veze ima s haljinama? Pa haljine su nam najbolji vjesnik proljeća i jedno od onih sitnih zadovoljstava s kojima slavimo toplije dane.

U kolekcijama high street i high end brendova smo pronašli zavidan izbor haljina od rebrastog pamuka i pletiva u kojima ćemo se prošetati do ureda ili na kavu. Još uvijek su najpopularnije one sa srcolikim izrezom koje se estetikom naslanjaju na njujorški brend Khaite. U stopu ih slijede haljine s prorezima, a odmah iza njih su na popisu modeli s gumbima.

Što se boja tiče, nosite što god vam najbolje pristaje. Zelena, plava, narančasta su dominante u kolekcijama, ali monokromatski tonovi crne, bijele, krem bijele i smeđe uvijek funkcioniraju kao elegantan komad koji je lako stilizirati.

SAZNAJ VIŠE: