Hvaljena serija “Gospodar prstenova” dobiva drugu sezonu

Serija „The Lord of The Rings: The Rings of Power“ nastala u produkciji Amazone Primea pokupila je brojne ovacije i oduševljenje obožavatelja nakon što je izašla na platformu. Imamo odličnu vijest da se počinje snimati druga sezona serije
09.12.2022.
IMAGE SOURCE: IMDb/ Instagram/ Amazon Prime
RECOMMENDED

Ove godine izašla je ugoočekivana i ujedno najskuplja serija Amazone Primea „The Lord Of The Rings: The Rings of Power“. Riječ je o seriji čija se radnja događa tisuću godina prije avantura Frodda, ali i Bilboa Bagginsa. Pogledali smo seriju i jasno nam je zašto je skupa. Prepuna je veličanstvenih kadrova, panorama i izvrsnog CGI-a. Neki dan smo vas obavijestili da možete odjesti u Hobitovoj kućici na Novom Zelandu, a sada imamo još jednu lijepu vijest: The Rings of Power se vraća s drugom sezonom.

U prvoj sezoni imali smo priliku vidjeti mladu Galadriel (Morfydd Clark) i Elronda (Robert Aramayo), kao i njegovo prijateljstvo s patuljkom princom Durinom (Owain Arthur). Upoznali smo Harfoote  i otkrili smo tko je Sauron, ali i dobri čarobnjak. Već poznata ekipa vraća se na male ekrane s novoh osam epizoda.

U drugoj sezoni ove popularne serije pojavit će se i neki novi likovi, a glumit će ih sljedeće zvijezde: Oliver Alvin-Wilson (Murder in Provence), Stuart Bowman (Bodyguard), Gavi Singh Chera (The Lazarus Project), William Chubb (Vampire Academy), Kevin Eldon (The Last Kingdom), Will Keen (The Pursuit of Love), Selina Lo (Hellraiser) i Calam Lynch (Bridgerton).

Izvršni producenti druge sezone serije Gospodara prstenova su J. D. Payne i Patrick McKay. Još uvijek nemamo informaciju kada će druga sezona ugledati svjetlo dana, stoga stay tuned!

SAZNAJ VIŠE: