SEARCH

Hrvatski streetstyle brand dolazi na internetsku trgovinu Zalando

Sada možete kupovati AMDS Jeans na Zalandu, a povodom objave ove suradnje pripremili su i popust na novu žensku i mušku kolekciju
20.04.2023.
IMAGE SOURCE: Press
RECOMMENDED

Zalando je jedna od vodećih europskih online platformi za modu i stil života. Broji gotovo 49 milijuna aktivnih korisnika na 25 tržišta, a njima nudi preko 2000 različitih brendova.

Među brendovima se nalaze ne samo svjetski poznata imena, već i neke lokalne modne marke. Uskoro dio te priče postaje i AMDS Jeans – hrvatski streetstyle brand.

Brand je na hrvatskom tržištu preko 30 godina. Obiteljska vizija razvila se u veliku strast prema traperu, a s vremenom se pretvorila u popularan hrvatski brend koji danas ima status priznatog jeans proizvođača.

Kroz sve te godine, AMDS Jeans stilski se mijenjao i svojim dizajnom je pratio svjetske modne trendove, a danas su razvili svoju prepoznatljivost kao streetstyle brand. 2022. godina bila je godina trapera te nije postojao model traperica koji nije vidio svijetlo dana – duboki struk, široke nogavice, uske, zvonaste.. A koliko je AMDS Jeansu bitan traper vidi se iz najnovijih kolekcija u kojima se definitivno prilagođavaju trendovima. Pa smo tako i u njihovim kolekcijama mogli pronaći traperice zvonastih nogavica, svjetlije, tamnije, dubokog struka, ali i s različitim ušivenim detaljima koji privlače pozornost i postaju prepoznatljivi modeli brenda AMDS Jeans.

Da ne bi bilo da je sve u izgledu, AMDS Jeans ističe se i svojom kvalitetom. Njihovi materijali i udobnost je također ono što naizgled grubi traper pretvara u odjevni komad koji ne želite skinuti sa sebe. Već godinama je među muškarcima popularan traper Lukas čiji sastav od 98% pamuka ga čini najtraženijim komadom.

Osim moderno osmišljenih komada, AMDS Jeans ima za misiju ponuditi ponešto za svakog člana obitelji. Nova kolekcija s potpisom AMDS Jeansa ističe se kvalitetom materijala i završnih obrada. Uz karakteristični traper, u kolekciji možemo pronaći i kožne jakne istaknutih gumbiju, prekrasan baloner kao must have ove sezone, popularne sakoe od tvida, majice od 100% pamuka, lepršave suknje i mnoge odjevne predmete koji bude ženstvenost.

Ističe se multifunkcionalnost odjevnih predmeta te kako se jedan odjevni predmet može iskoristiti za poslovne, dnevne ili svečane prilike. Kolekcija vješto prezentira outfite koji stavljaju naglasak na estetiku svakodnevne odjeće, ali i na funkcionalnost i modernost.

AMDS Jeans broji preko 50 vlastitih trgovina diljem lijepe naše, a dolazak na Zalando platformu otvara vrata prema europskom tržištu. Razvijajući svoje modele kroz nove obrade i dizajne, sigurni smo kako će i AMDS Jeans svojom kolekcijom proljeće/ljeto (link) pronaći mjesto na tronu internerske platforme Zalando.

Povodom izlaska na internetskoj platformi Zalando, AMDS Jeans vas časti s 25% popusta na mušku i žensku novu kolekciju na njihovom webshopu www.amds.hr uz kod ZALANDO25. Akcija vrijedi 20. i 21. travnja.

SAZNAJ VIŠE: