SEARCH

Kada ne znamo što odjenuti odgovor je vrlo često – haljina

21.12.2021.
RECOMMENDED

Bez obzira jesu li ljetne, duge, kratke, svečane, dnevne ili tople pletene, haljine jednostavno obožavamo! Taj praktičan i naoko jednostavan odjevni predmet spašava nas u situacijama kada nemamo vremena ili ideja za smišljanje kombinacija za posao ili izlazak.

JEDNA HALJINA, A PREGRŠT MOGUĆNOSTI

U ove hladne dane tople pamučne ili vunene haljine su spa[1] s. Jednostavnu jednobojnu haljinu možemo podići kombiniranjem s najlonkama različitih uzoraka i boja te čizmama ili udobnim gležnjačama, a ako još i promijenimo frizuru, nabacimo neki upečatljivi komad nakita ili sako, nitko neće ni primijetiti da smo i jučer odjenule istu haljinu.

Izbor modela, krojeva, dužina i uzoraka je stvarno velik, a haljine su odjevni komad koji dobro stoji baš svima. Treba samo naći onu u kojoj ćemo se osjećati ženstveno, ugodno i lijepo. Mnogobrojne shopping platforme, poput izuzetno popularnog Zalanda nude različite brandove, materijale i širok izbor veličina kako bi svaka žena pronašla savršenu haljinu bez obzira za koju nam je prigodu potrebna. 

NAJJEDNOSTAVNIJI IZBOR ZA SVAKU PRIGODU

Od udobnih sportskih haljina s kapuljačom koje odlično pristaju uz visoke tenisice, poslovnih klasično krojenih haljina koje zahtijevaju visoku elegantnu potpeticu, pa sve do dugih svečanih haljina koje rado nosimo na vjenčanjima i proslavama i lepršavih kratkih haljina za ljeto – jednostavno ih želimo i moramo imati sve! 

Haljina je najjednostavniji izbor kada želimo izgledati lijepo i osjećati se dobro, a u isto vrijeme ostaviti dojam da smo svom izgledu posvetile mnogo više pažnje, vremena i truda. Sjetimo se samo male crne haljine, tog moćnog komada koji bi svoje mjesto trebao pronaći u ormaru svake žene. Ona prkosi modnim trendovima i s njom ne možemo pogriješiti bez obzira planiramo li je nositi preko dana ili tijekom noći. 

SPORTSKA HALJINA

MALA CRNA HALJINA

Popularnost jednostavne, a toliko upečatljive crne haljine svakako možemo zahvaliti Oskarovki Audrey Hepburn koja se u Givenchyjevoj crnoj kreaciji pojavila na samom početku kultnog filma Doručak kod Tiffanyja 1961. godine i kao takva se mnogim ljubiteljima mode i filma zauvijek urezala u sjećanje. 

Malu crnu haljinu je prije gotovo stotinu godina osmislila modna kreatorica Gabriela “Coco” Chanel i isprva je bila zamišljena bez rukava i dužine malo iznad koljena da bi s vremenom postajala sve kraća i kraća. Jednostavna mala crna haljina mnogim je ženama postala omiljen i neizostavan odjevni komad u kojem se osjećaju kao da mogu osvojiti cijeli svijet. Jeste li i vi jedna od njih?

MALA CRNA HALJINA

Kada ne znamo što odjenuti odgovor je vrlo često - haljina (фото 10)

ZALANDO

Kada ne znamo što odjenuti odgovor je vrlo često - haljina (фото 11)

ZALANDO

Kada ne znamo što odjenuti odgovor je vrlo često - haljina (фото 12)

ZALANDO

Kada ne znamo što odjenuti odgovor je vrlo često - haljina (фото 13)

ZALANDO

Kada ne znamo što odjenuti odgovor je vrlo često - haljina (фото 14)

ZALANDO

Kada ne znamo što odjenuti odgovor je vrlo često - haljina (фото 15)

ZALANDO

SAZNAJ VIŠE: