Hoćemo li opet vidjeti jednu od najuspješnijih modnih suradnji ikad?

Šuška se da bi suradnja brendova Louis Vuitton i Supreme mogla dobiti svoj nastavak
19.07.2022.
IMAGE SOURCE: Supreme x LV

Supreme i Louis Vuitton su 2017. imali suradnju nad suradnjama. Histerija koja se stvorila oko ove kolekcije je nezapamćena i ujedno je popločala put svim ostalim suradnjama koje su potom uslijedile. Kim Jones e odavno dokazao kao čovjek trenutka i osoba koju želite na čelu svog brenda, a s ovim potezom je napravio grandiozni pozdrav LV-u i doslovno otišao s vatrometom. Cijene na re-sale stranicama su bile sulude. Torbe su koštale desetke tisuća dolara i bilo ih je nemoguće pronaći. Po prvi put smo javno svjedočili kolika je vrijednost ovih suradnji u očima kupaca i koliko su ljudi spremni izdvojiti za neki komad iz dizajnerskih suradnji.

Ostatak je povijest jer danas su suradnje ovog tipa nešto što se događa na nivou mjeseca. Svi surađuju sa svima i vjerojatno ne postoji brend koji nije prodao svoj logotip nekoj velikoj kući.
Ako je vjerovati inozemnim medijima, ova suradnja bi mogla doživjeti veliki povratak i to u jesenskoj kolekciji brenda LV. Izvor šuškanja je Supreme Leaks News, a informaciju su odmah prenijeli svi svjetski mediji. Navodno nas očekuje kolekcija modnih dodataka, odjeće i obuće, slična prvoj suradnji koja je zatresla svijet.

SAZNAJ VIŠE: