H&M za dva dana predstavlja novi brend. Evo što znamo o tome

Lansiranje novog brenda kuće H&M je najavljeno na njihovoj web stranici
02.08.2022.
IMAGE SOURCE: H&M
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Ako ste se pitali je li Wellness industrija ojačala i hoće li nastaviti rast i u razdoblju nakon najvećih udara pandemije, odgovor je hoće. Nedavno smo pisali o velikom pothvatu robne kuće Galleries Lafayette koji otvaraju wellness centar u podrumu kuće, a koji će biti ispunjen svime što vam je potrebno da biste se osjećali bolje i da biste izgledali bolje. Tu nišu hvata i novi brend kuće H&M koji je nazvan H&M Move i koji će premijerno biti predstavljen za dva dana. Koliko znamo dosad, radi se o sportskom inkluzivnom brendu za žene, muškarce i djecu kojem je namjera demokratizirati sportsko odijevanje.

Menadžer brenda Simon Brown je izjavio: „H&M Move je brend koji vas pokreće. Osnovali smo ga kao slavlje pokreta i kao poziv svijetu da se pokrene. Želimo ukloniti sve prepreke koje ljudi imaju u sportu. U ponudi će se naći jako velik izbor sportske odjeće namijenjene za sve vrste sportova.”

U prvoj kolekciji koja izlazi 4.kolovoza nas očekuje Move Essentials – topovi, lagane jakne i veliki izbor tajica i grudnjaka, kao i specijalna kolekcija za trčanje. Kolekcija će biti dostupna u 2500 H&M trgovina diljem svijeta i online.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: