Ovdje želimo kupovati: slavna pariška robna kuća otvara najveći wellness dućan u Europi

13.07.2022.
IMAGE SOURCE: Thibaut Voisin

Čak 3000 m2 zauzima novi wellness koncept slavne pariške robne kuće Galeries Lafayette, koji će svoje veliko otvorenje imati u rujnu ove godine. Ovo je najveći centar/dućan posvećen wellnessu u Europi i zasigurno će postati prva destinacija svih onih koji dolaze u Pariz po svoju dozu novih beauty i wellness trendova. La Wellness Galerie se nalazi na -1 katu robne kuće i ima vlastitu teretanu, sobe za tretmane i naravno najveći izbor beauty i wellness brendova koji možete zamisliti. Čelni čovjek kuće Alexandre Liot je kazao da je tržište wellnessa doživjelo veliki boom u posljednje dvije godine, a predviđa se još veći rast u naredne tri godine. Ovaj potez je bio logičan slijed događaja jer ljudi traže mjesto koje će obuhvatiti sve wellness aspekte života.

Le Wellness Galerie je podijeljena na tri kategorije. U sportskoj su predviđeni treninzi yoge, pilatesa, boksa, meditacija te cijeli asortiman odjeće i dodataka koji su vam potrebni za te aktivnosti. Druga kategorija je skincare s velikim izborom proizvoda i tretmanima koji uključuju limfne drenaže, tretmane lica, saunu, ugradnju trepavica, manikuru, pedikuru i ostale tretmane tijela. Treća kategorija je sve što pripada u wellness: aromaterapija, dodaci prehrani, hrana, beauty gadgeti..


Posjetitelje će dočekati stručni tim koji će ih provoditi kroz određene sekcije i odgovarati na sva pitanja. U sklopu wellnessa se nalazi i restoran sa zdravom hranom i napitcima.
Beauty sekcija je najraskošnija i u ponudi će imati preko 160 brendova koji neće biti isključivo luksuzni. Na policama će se naći najluksuzniji beauty brendovi koje poznajemo, ali će dobar dio ponude činiti i manji te pristupačniji brendovi.

SAZNAJ VIŠE: