SEARCH

H&M Studio capsule kolekcija: romantični komadi za blagdane

Skulpturalni korzeti, donje rublje s najfinijim detaljima i profinjeni krojevi - to je ono što je u trendu u blagdanskoj capsule H&M Studio kolekciji
01.12.2023.
IMAGE SOURCE: H&M Studio
RECOMMENDED

Povratak osnovama mode – korzetima, donjem rublju i krojevima najavljuje novu zavodljivu eru večernjeg odijevanja. Nadahnuta pametnom konstrukcijom donjeg rublja iz starijih razdoblja i sirovim strukturama  arhitektonskog stila, H&M Studio kolekcija nudi i statement haljine i sofisticirana odijela.

S gracioznim siluetama od senzualne svile i čipke, te nježnom paletom boja, kolekcija H&M Studio dostupna je od 7. prosinca na web stranici hm.com.

„Bezvremensko odijevanje i postojan osjećaj sofisticiranosti definiraju H&M Studio blagdansku capsule kolekciju. Htjeli smo se poigrati s korzetima, ali i oživjeti omiljene stilove kao što su slip haljina i skulpturalni blejzer, koji su izrađeni od izdržljivih tkanina koje lijepo stare i oduševljavat će i uzbuđivati godinama koje dolaze”, kaže Ann-Sofie Johansson, voditeljica ženske odjeće dizajner i kreativni savjetnik u H&M-u.

Ključni komadi su velika balska haljina od tila u dramatičnoj crvenoj boji, večernja haljina od ružičaste čipke i blistava mrežasta mini haljina. Crne hlače ukrašene su mrežastim detaljima koji se kombiniraju sa korzetom i ležernim, komotnim blejzerom, a tu je i srebrna slip haljina i crni kaput koji pokriva gležnjeve.

h&m studio capsule kolekcija
h&m studio capsule kolekcija

„Poetična i senzualna, ova karakteristična kolekcija balansira ženstvene haljine od čipke, tila i svile s muževnijim, oversized krojevima“, kaže Kathrin Deutsch, dizajnerica kolekcije za H&M Studio.

h&m studio capsule kolekcija

h&m studio capsule kolekcija
h&m studio capsule kolekcija

Primamljive teksture susreću se s tkaninama vrhunskog kvaliteta od kojih je većina napravljena od održivijih materijala. Najvažniji materijali su: organska svila, reciklirana vuna, Lenzing EcoVero™ viskoza i šljokice napravljene od recikliranog poliestera.

SAZNAJ VIŠE: