Oduševio nas je jedinstveni dizajn Borboleta x Sovilj suradnje

Povodom obilježavanja svojih prvih deset godina, Borboleta je predstavila suradnju s poznatim niche brendom nakita Sovilj
02.06.2022.
IMAGE SOURCE: Mladen Šarić

Borboleta slavi svojih prvih deset godina i tim povodom predstavlja kolaboraciju s jednim od najznačajnijih hrvatskih umjetnika, dizajnera i draguljara, čiji poznati niche brend nakita, Sovilj, godinama oduševljava žene istančanog ukusa.

Kolaboracija Borbolete i Sovilja ujedno predstavlja dugogodišnje prijateljstvo i poštovanje ova dva velika brenda, a sama kolekcija osmišljena je na način da se Soviljev rad ne predstavi kao ‘mass market’ proizvod, već da Borboleta prezentira umjetnost Soviljevog dizajna u pristupačnijoj izvedbi.

Iz te ideje nastala je Sova, inačica prepoznatljivog Soviljevog simbola dovedenog do savršenstva u smoli, dragom kamenju i srebru te zlatu. Dok u Borboleta varijanti Sova prati istu estetiku ‘art deco’ pristupa s poludragim kamenjem u srebru s pozlatom 18kt žutog ili roza zlata.

Narukvice i ogrlice iz ove prekrasne kolekcije mogu se pronaći na svim Borboleta prodajnim mjestima diljem svijeta, kao i u Nicolas konceptualnim trgovinama te na online shopu www.borboleta.co

Osim suradnje s Nenadom Soviljem, Borboleta je u ovoj jubilarnoj slavljeničkoj godini pripremila mnoga iznenađenja i poklone za svoje vjerne kupce, stoga ne sumnjamo da nas uskoro očekuje opet nešto novo iz čarobne radionice Borboleta nakita.

SAZNAJ VIŠE: