H&M Premium kolekcija ima jako dobre puffer jakne

Ne znamo jeste li već odabrali puffer jaknu za zimu ili je još tražite, ali znamo gdje možete pronaći udobne i jako stylish modele. Premium kolekcija brenda H&M ima jako zanimljive boje i dizajn
26.10.2022.
IMAGE SOURCE: H&M

Silueta je naravno oversized i obavija vas poput nekog najmekanijeg i najtoplijeg jorgana. Naravno da pomaže što je taj „jorgan“ jako stylish i dolazi u cijelom spektru boja – od bijele kave, crne, električno plave, metalik zelene, boje senfa. U ponudi je nekoliko krojeva – obični puffer model je regularne dužine i ima ispunu od perja. Dolazi u crnoj, zelenoj i bijeloj boji. Tu je i duži model s velikom kapuljačom koji dolazi u crnoj i plavoj (ova plava boja nas podsjeća na nijansu jakne koju je Kanye izbacio za GAP dok su još surađivali). Vanjski dio je načinjen od 80% recikliranog poliestera i također je ispunjena perjem.

H&M

Naš omiljeni model je kratko rezan ali ništa manje topao. Radi se o puffer jakni s visokim ovratnikom i kapuljačom. Dolazi u tri boje crnoj, bijeloj i boji senfa. Cijena jakni se kreće u rasponu od 139 do 159 eura i dostupne su na webshopu brenda.

SAZNAJ VIŠE: