SEARCH

U H&M su stigli novi kaputi i jakne: ovo je najboljih 12 modela

Pronašli smo najbolje modele kaputa i jakni koje su nedavno stigle u H&M trgovine. Pogledajte koji su se modeli našli na našoj listi
20.11.2023.
IMAGE SOURCE: H&M
RECOMMENDED

Sezona kaputa je službeno stigla s hladnim temperaturama koje svakog dana osjećamo na svojoj koži. Ne postoji osoba koja nije osjetila svježi jutarnji zrak zbog čega je sada važnije nego ikad opremiti se jaknama i kaputima zbog kojih ćemo lakše preživjeti ovo hladno razdoblje. Toliko smo dugo imali sreće s toplim danima, da smo već zaboravili kako je to nositi debele kapute i jakne, ali došlo je vrijeme da ih iskopamo iz dubina ormara ili da se uputimo po potpuno nove modele.

Kaputi i jakne su najvažniji modni komadi u hladnijim sezonama zbog čega je važno da osiguramo bar jedan savršeni model koji ćemo moći nositi svaki dan. Trendovi kaputa i jakna su uvijek raznoliki, od tradicionalnih dugih kaputa do praktičnih bomber jakni, a mi smo pronašli najbolje modele u H&M trgovinama.

High street dućani sada imaju velike ponude trendovskih modela gdje svatko može pronaći nešto za sebe, a nas su oduševile nove siluete koje su nedavno stigle u H&M. Od krznenih kaputa koji dolazi u više boja do kvalitetnih vunenih modela, možete pronaći sve što vam je potrebno za ugodnu i toplu zimu unatoč temperaturama. Osim velikog izbora kaputa u prodavaonicama možete pronaći i bomber i bajkerske jakne koje su odlične za sve one koji ne preferiraju duge modele, već se osjećaju bolje u kratkim.

Siva, crna i smeđa samo su neke od nijansa koje ćete pronaći na novim modelima, a mnoge siluete ukrašene su i zabavnim detaljima. Osim klasičnih materijala koje viđamo svaku godinu, H&M u ponudi ima i Teddy kaput i jaknu koja je u posljednjih par godina postala izuzetno popularna u svijetu mode. Mi smo napravili popis naših favorita, a na vama je da pogledate koji ćete kaput ili jaknu ugrabiti za svoj zimski ormar.

SAZNAJ VIŠE: