Hailey Bieber je u novoj kampanji brenda Fila

U sve suradnje koje je ostvarila u 2022. godini (a bilo ih je puno), Hailey Bieber je upisala i onu s poznatim talijanskim sportskim brendom Fila. Imamo novu kolekciju
20.10.2022.
IMAGE SOURCE: Renell Medrano
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Kako stoji u službenom priopćenju brenda Fila, Hailey Bieber je i stilizirala ovu kampanju uz pomoć Dani Michelle koja stoji iza lookova svih „it“ djevojaka danas. Mood kampanje i cijele kolekcije je u stilu 90-ih, a finalni dojam je kao da su preradili komade iz tog razdoblja i pustili ih u prodaju.

Sve kuće danas se oslanjaju na svoj vintage izgled, a to posebno vrijedi za brendove koji su bili popularni 90-ih i ranih 2000-ih. Svaki brend ima određeni „revival“ koji guraju preko poznatih osoba i Instagram djevojaka.

Odabir Hailey Bieber je vjerojatno najbolji potez koji su mogli povući iz File jer govorimo o djevojci koja sada uživa ogromnu popularnost kod generacije Z. Kolekcija obiluje sportskim komadima s preppy štihom. Tu su oversized pamučne majice s Fila logom, kratke veste bez rukava, pamučne bokserice s trakom ukrašenom logotipom, puffer jakne i kratki pamučni topovi. Kolekcija je dostupna na stranici brenda.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: