Hailey Bieber ima novu frizuru i jako je jednostavna

Vjerojatno najutjecajnija beauty influencerica na svijetu je objavila novu frizuru. Pretpostavljamo da će u je u ovom jednostavnom trendu slijediti veliki broj djevojaka
23.01.2023.
IMAGE SOURCE: Hailey Bieber TikTok

Kad kažemo da je Hailey Bieber najveća beauty influencerica u pravu smo. Influencanje joj nije primarni posao i promovira isključivo svoj brend ali je od sebe uspjela napraviti beauty ikonu mlađe generacije koja joj vjeruje i kupuju sve što Hailey stavi na sebe. Ova popularnost je krenula s trendom clean girl make up-a koji nalaže da koža izgleda prirodno, zdravo i sjajno te da se make up ne nanosi u slojevima kako su to godinama činile sestre Kardashian, a potom i milijuni djevojaka na Instagramu koje su ih smatrale uzorima.

@haileybieber

oops 🔪👩🏼‍🍳💇🏼‍♀️

♬ original sound – sped up sounds

Hailey je velikim dijelom zaslužna za trend smeđe kose „deep brunette“ koji je dominirao jesenskom sezonom, a sada će opet vratiti i strogo rezani bob koji podsjeća na lik Margot Tenenbaum. Vjerojatno ste gledali taj kultni film Wesa Andersona u kojem glumi Gwyneth Paltrow. Hailey je na društvenim mrežama izjavila da je novi look inspiriran upravo slavnom glumicom. Kako vam se sviđa ova promjena?

SAZNAJ VIŠE: