Možete probati poznati umak za špagete repera Eminema

Američki reper Eminem kreirao je umak za špagete koji je postao veliki hit u njegovom restoranu, a sada se taj isti umak može naručiti u staklenci putem službene web stranice
30.10.2023.
IMAGE SOURCE: Mom's Spaghetti
RECOMMENDED

Prije dvije godine, reper Eminem je u Detroitu otvorio vlastiti restoran pod nazivom „Mom’s Spaghetti“ koji je doživio veliki uspjeh nudeći klasično jelo špageta s mesnim okruglicama i špagete bolonjez. Svi hvale autentični okus talijanske domaće kuhinje koju je Eminem oživio u svome restoranu pa je njegov idući pothvat bio omogućiti svima da probaju umak za špagete tjesteninu po maminoj recepturi. „Mom’s Spaghetti Pasta Sauce“ dolazi u staklenci od oko 700 mililitara i dostupan je za narudžbu.

Na službenoj stranici opis za umak glasi: „Ovo nije umak koji ima okus kakav bi susjedova baka Talijanka provela cijeli dan kuhajući. Ne. Ovo je čisti pogled na klasični umak u staklenkama, napravljen na najdirektniji način… pošteno… zakonito… neopterećen glupostima.“ Umak je, kako piše, stvoren da se jede na ulici: otvorite staklenku, zagrijete svoju tjesteninu i prelijete ga preko nje. Cijeli koncept je osmišljen kao podgrijana hrana koju jedemo dan poslije.

umak za špagete repera eminema

Na web stranici također pišu upute kako ćete poslužiti ovaj umak. Kaže da dodamo naribani parmezan i poslužimo s teksaškim tostom s maslacem od češnjaka, baš onako kako se servira u „Mom’s Spaghetti“ restoranu u Detroitu.

umak za špagete repera eminema

Staklenka umaka za špagete košta 13 dolara, dok ćete dvije staklenke dobiti za 25 dolara. Umak je trenutno rasprodan, no zainteresirani kupci mogu se prijaviti da budu obaviješteni kada se željeni umak vrati u prodaju.

umak za špagete repera eminema
umak za špagete repera eminema
SAZNAJ VIŠE: