Francuska manikura presvučena je u vanilla estetiku

Klasična francuska manikura dobila je svoju novu verziju za ovu sezonu. Riječ je o vanilla french manikuri koja umjesto čisto bijele, podrazumijeva mlječne nijanse
23.01.2023.
IMAGE SOURCE: Pinterest/ Instagram @nailsbyzola

Nije još ni završio siječanj, a već su nas izbombardirali novi beauty trendovi koji će obilježiti 2023. godinu, ili bar jednu sezonu ove godine. Zadnjih mjesec je u centru pažnje „vanilla girl“ estetika koja nam se čini da će biti prisutna cijeli ovaj zimski period. Naglasak je na nježnom i ženstvenom s visokom dozom udobnosti. Vanilla estetici podlegli su modni i make up trendovi, kao i trendovi u uređenju interijera u kojima prevladavaju mlječne i bež nijanse. S obzirom na to da je vanilla estetika postala ultimativni lifestyle, nije ni čudo da se uvukla u svaki modni i beauty kutak, a sada je red na noktima, a u kao glavni model dolazi francuska manikura.

Predviđamo da je 2023. godina prirodnih i elegantnih manikura. Jedan od trendova koji ćemo često viđati su sjajni i suptilni lip gloss“ nokti koji su decentnija verzija popularnih „glazed donut“ noktiju.  A sada je na pomolu novi trend koji uključuje klasičnu francusku manikuru. Francuska manikura nikada neće izaći iz mode i uvijek će biti predstavnik elegancije. No, ona je sada dobila svoje novo obličje i to u obliku vanilla francuske manikure.

Kako se radi vanilla francuska manikura?

Naziv vanilla francuska manikura došao je od manikuriste Zole Ganzorigt koja radi nokte poznatim osobama poput Adele, Kyle Jenner i Nikole Peltz Beckham. Ganzoright je skovala izraz „vanilla french“ u objavi na Instagramu koja prikazuje njezinu novu manikuru. Mnogi celebrityji koji povjeravaju Zoli svoje nokte, već su uskočili u ovaj trend.

„Vanilla french“ je suptilna i čista verzija klasične francuske manikure. Francuska manikura je sama po sebi nježna i elegantna, ali vanilla french ide korak dalje sa svojim blagim bijelim vrhom noktiju. Kako bi se postigao ovaj look, Ganzorigt kombinira dva OPI laka za nokte u bež ružičastoj i nježno bijeloj nijansi kako bi se stvorio poželjni „prigušeni“ izgled noktiju. Odnosno, umjesto kristalne bijele boje na vrhovima noktiju, s vanilla francuskom manikurom imat ćete jednu mlječnu verziju. U nastavku teksta pogledajte par primjera kako biste ovaj nježni look mogli postići i sami doma.

SAZNAJ VIŠE: