SEARCH

„Vanilla girl“ estetika je trend ove zime. O čemu je riječ?

„Clean girl“ estetika je službeno gotova i zamijenila ju je „Vanilla girl“ koja je savršena u ovim zimskim mjesecima
30.12.2022.
IMAGE SOURCE: Pinterest
RECOMMENDED

Ovo proljeće i ljeto bilo je posvećeno „clean girl“ estetici koju su apsolutno svi furali. Najveći fokus je bio na njezi i ljepoti, što je podrazumijevalo odbacivanje teškog make up-a te investiranje u dobar skincare. „Glossy“ i „glowy“ koža bila je poželjna. Cijelom trendu je uvelike pridonijela Hailey Bieber sa svojim beauty brendom Rhode. No, čini se da je „clean girl“ estetici odzvonilo jer ju je s trona izgurala „vanilla girl“ estetika koja je prilagođena zimskim mjesecima.

Mekano, toplo, ženstveno i nježno. To su pridjevi koji opisuju „vanilla girl“ estetiku. Naglasak je na udobnosti i odabiru neutralnih mliječnih nijansi poput vanilije u odabiru odjeće i dekora. Bež nijanse i minimalistički glam glavne su značajke ovog estetski ugodnog trenda koji vrišti „meki život“.  „Vanilla girl“ estetika je elegantna zbog svoje jednostavnosti. Osnovne neutralne boje spojene su kako bi se iskombinirala preslatka odjeća, jednostavna šminka koja ističe prirodnu ljepotu i odabir komada koji vam daju topli osjećaj.

Najbolji dio „vanilla girl“ estetike je to da su savjeti vezani uz ljepotu prilično minimalni. Što se tiče make up-a, u ovoj estetici kreiramo soft look. Lagana BB krema ili puder pomješan s hidratantnom kremom, kremasto ili tekuće rumenilo i nezaobilazan balzam za usne (može biti i sjajilo). Miris vanilije je neophodan pa su parfemi s notama vanilije savršen izbor. Što se tiče kose, zalizana i ravna frizura su stvar prošlosti. „Vanilla girl“ estetika njeguje mekanu isfeniranu kosu s curtain šiškama.

https://www.instagram.com/p/CmEKDttPdf3/?hl=en

„Vanilla girl“ estetika prožima se i interijerima te modnim kombinacijama. Igrajte se s neutralnim bojama, pletivima, mekanim jaknama…udobnost je prioritet! A što se tiče uređenja doma, ključni su meki i svilenkasti materijali. Pletene dekice i satenske jastučnice su pun pogodak!

https://www.tiktok.com/@sincerely_zoya/video/7161144198425578754?embed_source=121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_masking&is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&refer=embed&referer_url=hypebae.com%2F2022%2F12%2Fvanilla-girl-tik-tok-skincare-makeup-glossier-ilia-merit-beauty&referer_video_id=7161144198425578754
SAZNAJ VIŠE: