Film „Don’t Worry Darling“ uskoro dolazi na HBO

Svi oni koji nisu stigli u kinima pogledati „Don't Worry Darling“, film o kojem se naširoko pričalo, uskoro će ga moći gledati na streaming platformi HBO
03.11.2022.
IMAGE SOURCE: IMDb

Prošli mjesec se samo pričalo o filmu „Don’t Worry Darling“. I to ne zbog radnje filma, već zbog cijele drame koja je nastala između glumačke i redateljske postave. Ako stavimo dramu na stranu, film je poprilično dobar, a Florence Pugh se još jednom iskazala kao vrhunska glumica. Mi smo svoju recenziju o filmu već napisali pa nećemo ulaziti u dubioze radnje, ali ćemo zato reći lijepu vijest: svi vi koji niste stigli pogledati film u kinu, uskoro ćete ga moći gledati na HBO platformi.

Film „Don’t Worry Darling“ režirala je Olivia Wilde, a u glavnim ulogama su se pronašli Harry Styles, Florence Pugh i Chris Pine. Podsjetimo, radnja ovoga filma prati priču o Alice i Jacku, mladom bračnom paru koji živi u idealiziranoj zajednici zvanoj Victory. U eksperimentalnom gradu na čijem je čelu misteriozni Frank, muškarci odlaze na posao u supertajnu organizaciju Victory Project, a rade na „razvoju progresivnih materijala“ dok žene uživaju u luksuznoj svakodnevici jedne kućanice. Savršeni život stanovnika grada počinje se raspadati u trenutku kada Alice počinje postavljati pitanja na koja joj nitko ne želi dati odgovor i sumnjati u cijeli koncept grada.

Film je premijerno bio prikazan na Filmskom festivalu u Veneciji gdje su sve oči bile uprte u glumačku postavu koja je na crvenom tepihu i u dvorani napravila vlastitu dramsku predstavu. Olivia Wilde i Harry Styles su se izbjegavali, Florence Pugh se uopće nije pojavila na pressici, Styles je navodno pljunuo na Chrisa Pinea…doista su nam priredili show u kojem je film pao u drugi plan.

Kakva god priča stajala iza snimanja filma, mi ipak toplo preporučujemo da ga pogledate ako još niste. Film na HBO streaming platformu izlazi uskoro, 7. studenog.

SAZNAJ VIŠE: