Dior vraća torbu koju je nosila princeza Diana

Peta sezona serije Kruna je u trendingu na Netflixu, a Dior se pridružio priči s povratkom kultne torbice koju je Diana nosila na Met Gala događanje
17.11.2022.
IMAGE SOURCE: Dior
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Javnost nikada neće izgubiti interes za najveći skandal u britanskoj kraljevskoj obitelji. Naravno govorimo o razvodu Princa Charlesa i Princeze Diane koji je opet oživljen u megapopularnoj seriji Kruna čija se peta sezona upravo prikazuje na Netflixu. Zahvaljujući ovoj seriji imamo mogućnost prisjetiti se i nekih lijepih modnih trenutaka koje je Diana isporučila tijekom godina, a koji su zacementirali njen status modne ikone i realno jedine dobro odjevene članice te obitelji.

Kuća Dior je odlučila ponovno odati počast omiljenoj princezi s reizdanjem torbice Lady Dior. Ovo je inače najpopularnija torba brenda koja je tijekom godina doživjela bezbroj različitih izdanja, ali danas pričamo o replici torbe koju je Diana ponijela na Met Galu 1996. godine.

Diana se prvi put susrela s ovom torbom godinu dana prije kada je model nosio ime ChouChou. Međutim, Diana je toliko zavoljela ovu torbu i proslavila je da su u Dioru promijenili ime i nazvali je „Lady Dior“. Torba će biti proizvedena u limitiranoj ediciji, načinjena je od plavog satena s prepoznatljivim Dior privjeskom.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: