Como Castello del Nero – toskanski dvorac pretvoren je u hotel

Hotel Como Castello del Nero pruža vam priliku da odsjednete u pravom toskanskom dvorcu iz 12. stoljeća koji će ispuniti sva vaša očekivanja
09.07.2023.
IMAGE SOURCE: Instagram @comocastellodelnero

Smješten na u firentinskim brdima, Como Castello del Nero poziva goste u svijet zasvođenih stropova i starih kamenih kamina nakon velike obnove koju je vodila talijanska arhitektica Paola Navone . Butik hotel proizašao je iz restauratorskih radova krajem 2022. godine, u sklopu kojih je Navone prepravila interijere i postavila najsuvremeniji spa i wellness prostor.

Sobe su odjevene u klasični toskanski stil, s izvornim podovima od terakote, izloženim drvenim gredama i okrečenim zidovima koji im daju rustikalni dojam. Gosti se mogu rezervirati apartman u potkrovlju ili izabrati apartman u baštini gdje mogu uživati ​​u 200 godina starim freskama. Uz svojih 50 soba i apartmana, u bivšoj konjušnici Castella del Nera nalazi se La Torre restoran s Michelinovom zvjezdicom.

Sportski sadržaji uključuju dva teniska terena, pilates studio i grijani vanjski bazen. Gosti mogu istraživati ​​toskanski krajolik pješice preko brojnih pješačkih staza ili birati iz između hotelskih  Vespa i Fiata 500.

SAZNAJ VIŠE: