Christina Aguilera će dobiti vlastiti dokumentarac

Pjevačka pop ikona Christina Aguilera dolazi sa vlastitim dokumentarcem u kojem će se osvrnuti na najveće trenutke svoje karijere, od njezinih Disney dana pa sve do sada
14.11.2022.
IMAGE SOURCE: [email protected]
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Dokumentarni film je postao novi kanal putem kojeg slavne osobe pričaju svoju priču i pokažu svoj život „iza kulisa“. Nedavno je izašao dokumentarac Selene Gomez pod nazivom „My Mind & Me“ u kojem se ova pjevačica i glumica u potpunosti otvorila u vezi svoje mentalne bolesti i borbe s lupusom. Sada još jedna pjevačica dolazi s vlastitim dokumentarcem, a riječ je o pop divi Christini Aguileri.

Jay Z-ev Roc Nation i TIME Studios planiraju producirati igrani dokumentarac o Christini Aguileri, prateći život i karijeru umjetnicekoja je u svojoj karijeri osvojila pet Grammyja. Dokumentarni film pratit će Aguilerin profesionalni razvoj od Disneyeve zvijezde, preko tinejdžerske dobi pa sve do danas, kada ju pamtimo kao glazbenu ikonu. Mali uvod u cijeli dokumentarni projekt Christina Aguilera dala je rekreirajući legendarne lookove iz svoje „Dirrty“ faze.

Za dokumnarni film koristit će se ekskluzivne snimke u kojima će se Aguilera osvrnuti na vrhunac svoje karijere. Prema Billboardu, pjevačica je imala produkcijski tim koji ju je pratio posljednjih 18 mjeseci kako bi napravili jedinstvene snimke za dokumentarni film. „Christina je prava ikona, svjetionik beskrajne autentičnosti. Kao mlada umjetnica, prekršila je pravila i krčila stazu budućim zvijezdama. Ponosni smo što radimo s Christinom i s TIME Studios, oživljavajući tako intiman projekt“, rekli su iz ROC Nationa. Jedva čekamo da ovaj dokumentarac ugleda svijetlo dana i pomno ćemo osluškivati nove detalje.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: