Christina Aguilera vraća nas u 2000-e  svojim kultnim izdanjem

U čast 20. godišnjici albuma „Stripped“, Christina Aguilera je objavila novi glazbeni spot za kultnu pjesmu „Beautiful“ te je rekreirala svoj poznati „dirty“ look iz ranih 2000-ih
27.10.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram @xtina
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Već i ptice na grani znaju da snažno odjekuje povratak 1990-ih i ranih 2000-ih u modi i ljepoti pa i cijeloj pop industriji. Velike zvijezde tih ludih godina koje su na neko vrijeme utihnule, vratile su se na scenu. Avril Lavigne je ponovno uzburkala našu pop punk dušu, Britney Spears se napokon riješila okova, Lindsay Lohan se udala, a sada Christina Aguilera dolazi sa svojim ikoničnim izdanjem koje nas vraća u njenu „Stripped“ eru.

Christina Aguilera iskoristila je društvene mreže kako bi rekreirala svoj poznati look koji je furala kao mlada djevojka u vrijeme promocije svog albuma „Stripped“. Znamo svi o kojem je izdanju riječ: duga blajhana kosa sa crnim pramenovima, kožna marama oko glave, uski bijeli top i kožne hlače ili suknja niskog struka. Iz „nevine“ djevojke, Aguilera je tada započela svoju ludu eru, i to s megapopularnim hitom sa spomenutog albuma „Dirrty“. „Gdje su moji borci?“, napisala je pjevačica  ispod Instagram objave refeirajući se na ime svojih fanova koje je nastalo prema istoimenoj pjesmi „Fighter“.

Video gdje Christina Aguilera stoji ispred ogledala u looku 2000-ih, dolazi samo tjedan dana nakon što je pjevačica objavila novi glazbeni spot za pjesmu „Beautiful“, jedan od singlova s albuma „Stripped“ iz 2002. godine. Aguilera je odlučila rekreirati glazbeni video u čast 20. godišnjici spomenutog albuma kao i proslaviti Svjetski dan mentalnog zdravlja. „Prekrasni smo, bez obzira na to što kažu“, napisala je pjevačica, citirajući stih iz refrena pjesme. Nastavila je: „Poruka uz koju ću uvijek stajati i poruka koja mi je prioritet da usadim vlastitoj djeci kroz svako poglavlje njihovog života!“

Novi video za pjesmu „Beautiful“ pogledajte u nastavku, usporedite s originalnim i vidjet ćete koje su se nove stvari pojavile u društvu što nam ruše samopouzdanje i ljubav prema samome sebi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: