Chanel otvara novo poglavlje linijom N°1 de Chanel, ovo je sve što trebate znati

14.01.2022.
RECOMMENDED

Kuća Chanel otvara novo poglavlje nove, ekološki odgovorne, holističke, anti-aging beauty linije formulirane s ekstraktom crvene kamelije N°1 de Chanel.


LJEPOTA ISPRED VREMENA

Od samih svojih početaka, Chanel je bio sinonim za budućnost u skladu s vizijom same Gabrielle Chanel. Njen pogled, uvijek okrenut prema naprijed, bio je i da ne postoji dualnost uma i čula, razuma i osjećajnosti, da se tijelo i emocije ne mogu odvojiti.

U skladu s tim, N°1 de Chanel linija zasnovana je na viziji ljepote koja obuhvaća tri dimenzije: njegu kože, šminku i mirisnu vodu. Ona je novi način da vodite računa o svom tijelu i svojoj duši, od kože pa sve do uma.

Chanel vjeruje u činjenicu da nas svijet biljaka ima još mnogo toga naučiti i od samog početka, vizija ovog brenda jest da je inteligencija prirode nenadmašna. Iz tog razloga, u stvaranju nove generacije njege, brend se okrenuo osnovama. N°1 de Chanel, svojim senzorijalnim teksturama čuva sjaj mladosti tako što potpomaže izvore vitalnosti kože, a u srcu linije nalazi se kamelija, zagonetni cvijet koji je obožavala sama Gabrielle Chanel.


ISTRAŽIVANJE ISPRED VREMENA

Inspirirati se prirodom ne može biti improvizacija. Još od stvaranja legendarnog parfema N°5 prije 100 godina, kuća Chanel se posvetila izučavanju uzgoja cvijeća koje je osnovni sirovi materijal u parfemima s njihovim znakom.

Preko dvadeset godina Chanel ista pravila primjenjuje i u razvijanju i proizvodnji proizvoda za njegu kože: uzgajanjem, njegovanjem i promatranjem dragocjenih blaga prirode i naprednim znanstvenim istraživanjima u četiri laboratorija na otvorenom u različitim klimatskim zonama, brend radi s najkvalitetnijim i najplemenitijim sastojcima.

BIOLOGIJA ISPRED VREMENA

Upravo ovo jedinstveno znanje dovelo je Chanel tim istraživača do otkrića nesvakidašnjih osobina ekstrakta cvijeta crvene kamelije iz Carske vrste japanske kamelije, koja je svoje ime dobila upravo zbog svoje raskošne ljepote. Ovaj delikatan cvijet bez mirisa je prava mala sila prirode zato što ni voda ni hladne temperature nemaju nikakvog učinka na njegove latice. U svom srcu, te latice nose protokatehinsku kiselinu, moćni molekulu koja je za sada otkrivena samo u ovoj vrsti kamelije. Ovaj cvijet pomaže zaštititi vitalnost kože tako što ciljano djeluje na prve stadije starenja kože.

ZNANOST ISPRED VREMENA

Nakon gotovo deset godina znanstvenih istraživanja u suradnji s univerzitetskim istraživačkim timom iz Beča, Chanel istraživački tim otkrio je novi znanstveni termin nazvan senescence koji pruža uvid u do sada neistražene perspektive starenja kože.

Lijepa koža je ona čije stanične funkcije rade punim kapacitetom, a na taj kapacitete utječu godine, ali i agresivni faktori iz vanjske sredine. Stres, zagađenje, sunčevo zračenje svi doprinose tome da stanice kože polako gube svoju vitalnost. Chanel istraživanja pokazala su da se sva oštećenja izazvana ovim faktorima akumuliraju u srcu stanica i ubrzavaju ulazak stanica u senescense: stanice se prestaju razmnožavati, ali se ne eliminiraju, te izumrle stanice na kraju čine više od 50% ukupnog broja stanicakože. Ovo remeti funkcioniranje preostalih zdravih stanica što dovodi do pojave znakova starenja prije vremena.

Ekstrakt crvene kamelije pokazao je izuzetne rezultate već u prvim fazama istraživanja zato što podržava i pospješuje vitalnost kože i omogućava joj da duže vremena ostaje zdrava i mladolika.

Upravo ovo otkriće dovelo je do stvaranja linije N° 1 de Chanel, nove generacije anti-aging njege kože.

ODRŽIVOST ISPRED VREMENA

Priroda ima velik utjecaj na nas ali i mi na nju, a za svoj utjecaj trebamo snositi punu odgovornost. Jedan od prioriteta kuće Chanel jest da razvija formulacije s visokim sadržajem sastojaka prirodnog porijekla koji su pritom obnovljivi i koji su dobiveni na održiv način. Cilj kuće jest da cijeli proces proizvodnje bude ekološki odgovoran, što on danas i jest, sve do činjenice da je kompletna ambalaža nove linije N° 1 de Chanel ekološki dizajnirana.

NJEGA KOŽE

Svi preparati formulirani su tako da budu optimalno iskorišteni od strane kože i u skladu s njom, a zatim i da pruže jedinstvenu učinkovitost i osjećaj. Njihova efikasnost je klinički evaluirana na svih pet problema kože koja stari: bore i fine linije, vidljivost pora, gubitak elastičnosti, gubitak ugodnog osjećaja i sjaj.

RED CAMELLIA REVITALIZING SERUM
Služi kao prevencija i korigira svih pet znakova starenja kože, prvi je korak u ritualu njege N°1 de Chanel
RED CAMELLIA REVITALIZING CREAM
Zaglađuje i vraća jedrinu, pruža koži dobar osjećaj i sjaj
RED CAMELLIA REVITALIZING EYE CREAM
Umanjuje vidljivost tamnih kolutova i otečenost, zaglađuje regiju oko oka
RED CAMELLIA POWDER-TO-FOAM CLEANSER
Čisti kožu i daje joj sja
RED CAMELLIA REVITALIZING LOTION
Pruža energiju, definiciju i jedrinu kož
RED CAMELLIA REVITALIZING SERUM-IN-MIST
Neutralizira zagađenje, osvježava kožu i pruža joj sjaj

ŠMINKA

RED CAMELLIA REVITALIZING FOUNDATION
Pruža koži vlagu i štiti je, čini je sjajnom, dostupan u 15 nijansi
RED CAMELLIA REVITALIZING LIP AND CHEEK BALM
Suptilna njegujuća boja za usne i obraze, dostupna u 6 nijansi
N°1 DE CHANEL – L’EAU ROUGE – REVITALIZING FRAGRANCE MIST
Mirisni sprej koji osvježava i daje energiju

We cannot foresee the future but we can prepare for it. we do not seek to surpass nature’s intelligence. On the contrary, we take the time to examine the need for a partnership. CHANEL endeavours to never forget this by using nature’s intelligence in its creative approach that is built on the eternal rule that ethics and aesthetics are two terms with the same sole objective. There can only be true beauty if the road that leads to it is beautiful. 

Pronađite više informacija na #ChanelSkincare i #n1deChanel

SAZNAJ VIŠE: