Casual, biznis ili chic? Ove kombinacije vas odijevaju za svaku prigodu

Kupovati pametno znači slagati garderobu po sistemu da vam svaki novi komad odgovara uz ostatak ormara, da ga možete nositi više puta u različitim odjevnim kombinacijama i da je isti načinjen od kvalitetnih materijala koji vas neće iznevjeriti nakon nekoliko nošenja
21.04.2023.
IMAGE SOURCE: Prosper Filipović

Danas više nego ikad pazimo kako kupujemo i postoji razlog zašto na tržištu najbolje prolaze brendovi koji nude funkcionalne i vječne komade koji nas privlače. Naravno da ćemo svi nekad zastraniti i kupiti neki sveopći trend jer nas napada s društvenih mreža, ali ako govorimo o svakodnevnom životu koji nije Instagram, onda postoji nekoliko glavnih pravila po kojima biramo odjeću. Kvaliteta je nešto oko čega ne biste trebali pregovarati sami sa sobom. Postoji razlog zašto se neki komadi nazivaju investicijom i zašto biste trebali biti spremni za tu investiciju. Za primjer ćemo uzeti klasični baloner. Ako vam je načinjen od dobrog materijala i ima onaj klasični kroj koji ćete uvijek nositi, onda je sigurna kupnja koja će vas poslužiti godinama. Sad kad smo utvrdili gradivo, možemo krenuti dalje.

Kada govorimo o stilu i umijeću odijevanja Talijani nemaju konkurenciju. Naši stylish susjedi imaju portofolio modnih brendova kojima samo mogu konkurirati Francuzi. Što je najbolje, u tom portfoliju postoji cijeli niz brendova koji su cjenovno u srednjoj kategoriji, a imaju high end dizajn i kvalitetu. Upravo je takav brend Seventy Venezia koji možete pronaći u Splitu na adresi TC Joker, Put Brodarice 6 (talijanska moda u ovom gradu živi svoj puni potencijal) i koji vas može odjenuti od jutra do večeri za svaku prigodu koju imate. To najbolje zna amabasadorica brenda, glumica Ana Gruica koja je odabrala nekoliko upečatljivih lookova za proljetnu i ljetnu sezonu.

Seventy Venezia ima širok raspon modela i kolekcija i nije važno smatrate li svoj stil tihim luksuzom ili ste tip osobe koja šalje poruku svojom odjećom, u ovom brendu ćete pronaći kombinacije za bilo koji stilski smjer.

Nova proljetna kolekcija Seventy Venezia je idealan miks suptilnog, klasičnog i fancy stila. Barbie Core je uzeo maha u „hyper pink“ kolekciji koja donosi bezvremenske komade obojene u nijanse fuksije i ružičaste za idealne„tone on tone“ kombinacije. Tu su i monokromatski tonovi crne i bež koje se lako kombiniraju i čiju ozbiljnost možete lako razbiti s komadima ukrašenim printom. Jedan od proljetnih favorita BURO. redakcije je tamno sivi baloner koji čak može funkcionirati i kao haljina, a lijepo se kombinira sa štiklama, tenisicama i čizmama.

Ako volite boje i ne želite provesti proljeće i ljeto u tamnim nijansama, onda ste došli na svoje jer Seventy Venezia ima cijelu paletu proljetnih tonova i printeva koji će vam razvedriti dan. Prugice su simbol proljeća i ljeta, isto kao i cvjetni print koji se u svim veličinama smjestio na košulje, haljine opuštenog kroja, hlače, kratke jaknice i suknje. Paleta boja je doista raskošna i koketira s pastelnim tonovima plave i zelene do jako popularne narančaste, limete i naravno ružičaste koja će biti dominantna boja proljetne i ljetne sezone kada Barbie film stiže u kina. Sve nove komade koji stižu u Seventy Venezia trgovinu možete pronaći na službenom Instagram profilu: @seventy_split

Model: Ana Gruica
Foto: Prosper Filipović

SAZNAJ VIŠE: