Candice Swanepoel je lice Yeezy Gap kampanje

Iako nas već tjednima potresaju online skandali vezani uz Ye-a, adidas i GAP, kolaboracija između repera i modnog brenda je dobila svoju kampanju
13.09.2022.
IMAGE SOURCE: Nick Knight

U jedno uvijek možete biti sigurni: Ye će reći sve što mu je na umu i to javno pred milijunskim auditorijem bez obzira na posljedice. Posljednjih tjedana reper vodi online rat s Adidasom i GAP-om s kojima ima jako unosne ugovore, a koji su sada pod velikim upitnikom. Po posljednjim informacijama Ye neće obnoviti ugovore nakon isteka što bi moglo stvoriti probleme Adidasu čija se online prodaja većinski oslanja na Yeezy tenisice. O tom sukobu ćemo uskoro detaljnije, a sada ćemo se vratiti na GAP i suradnju koja je napokon dobila svoju kampanju.

Kao zaštitno lice je odabrana Candice Swanepoel koja nosi sveprisutne YR 3022 YZYGAP SHDZ futurističke srebrne naočale. Male su šanse da ste ih propustili na društvenim mrežama jer ih je Ye promovirao preko ključnih influencera uključujući svoju bivšu suprugu Kim Kardashian. U kampanji se pojavljuje i oversized ruksak u kombinaciji s dugom hoodie majicom i Balenciaga čizmama. Čizme vjerojatno prepoznajete jer se Ye ne skida iz njih već mjesecima. Za vizuale ja zaslužan majstor fotografije Nick Knight. Nemamo informacije o ovom dropu.

SAZNAJ VIŠE: