BURO. DUPES: pristupačna verzija poznatog tekućeg bronzera

U našoj novoj tjednoj rubrici BURO. DUPES vam donosimo pristupačnije verzije viralnih dizajnerskih beauty proizvoda. Danas je to poznati tekući bronzer
25.08.2023.
IMAGE SOURCE: Pinterest

Život je postao skup i to vam postane jasno čim odete u običnu trgovinu po namirnice. Prije nekoliko mjeseci naša urednica ljepote Kristina Mikulić je napisala odličan tekst na temu beauty dupesa u kojem je postavila tezu da su „dupes“ ili pristupačnije verzije dizajnerskih proizvoda postale nužnost jer u ovoj ekonomskoj situaciji malo tko si može priuštiti beauty proizvode koji koštaju do 100 eura (govorimo o sjajilima, bronzerima, ruževima i sličnim artiklima). Ironično ponuda nikad nije bila veća i beauty brendovi nikada nisu radili tolikom brzinom.

Samo otvorite TikTok i odjednom će vas zatrpati 75859505 videa koji će vas sigurno nagovoriti na shopping. Balzami za usne, nova kremasta ili tekuća rumenila, nove podloge, novi shimmeri, highlighteri, ulja za usne..izbor novih proizvoda je stvarno impresivan i priznat ćemo vam da smo pod utjecajem TikToka kupili nekoliko fantastičnih stvari koje su bile skuplje, ali su vrijedile svakog eura. Za neke proizvode smo spremni izdvojiti veći iznos i to su uglavnom dobri serumi, aktivni sastojci, klasici velikih beauty kuća koje kupujemo godinama ili make up proizvodi koji su skuplji, ali količinom i kvalitetom odgovaraju cijeni. Za neke druge viralne proizvode jednostavno postoje zamjene koje vas neće baciti u minus i koje ćemo vam predstaviti svaki tjedan u ovoj rubrici.

Rubriku otvaramo s poznatim tekućim bronzerom koji potpisuje clean beauty brend Drunk Elephant. „Sunshine Drops“ je doslovno ljeto u bočici i produžuje osunčani ten, daje vam onaj zdravi i preplanuli sjaj. Možete ga koristiti na cijelom licu ili samo za lagano konturiranje. Ovo je ujedno i skincare proizvod bogat peptidima i biljnim aktivnim sastojcima koji njeguju i hrane kožu. Bočica košta 38 eura, a pakiranje ima 30 ml. Drunk Elephant je dostupan ovdje.

Onda dolazimo do pristupačnije verzije koju možete pronaći u dm-u. Također se radi o clean brendu Alverde i njihovom Summer Shine tekućem bronzeru koji ima slične sastojke kao Drunk Elephant. U sastavu ćete pronaći ekstrakt kokosa, organski ekstrakt ananasa i organski sok aloe vere. Cijena? 3,95 eura za pakiranje od 15ml. Alverde Summer Shine je dostupan ovdje.

SAZNAJ VIŠE: