BURO. BEAUTY SHOPPING: Najtraženija ulja za usne

Na društvenim mrežama ćete vidjeti nekoliko različitih ulja za usne koja su u trendingu. Sada im se pridružilo i ono s potpisom Rare Beauty koje je postalo hit u samo nekoliko dana od lansiranja
31.03.2023.
IMAGE SOURCE: Pinterest
RECOMMENDED

Ulja za usne uživaju veliku popularnost među TikTok generacijom, a na vrhu liste je ono s potpisom brenda Dior. Ovo ulje košta 60 eura što je jedini razlog koji bi vas mogao odbiti od kupovine istog. Recenzije kažu da je ovo ulje jako luksuzno, bogato i hidrirajuće, ali se mogu pronaći jednako kvalitetna ulja u „dupe“ verziji. Tu na scenu stupa ulje brenda Nyx. Fat Lip Oil dolazi u nekoliko nijansi i ima jako široku četkicu za nanošenje. Ostavlja sjajan finiš na usnama, njeguje ih i košta oko 10 eura. Kod nas ga možete pronaći na webshopu Pink Panda, ali je stalno rasprodano pa doista trebate stražariti za „restock“.

Onda dolazimo do Selene Gomez i njenog Rare Beauty ulja za usne koje je pušteno u prodaju početkom ovog tjedna. Internet se već rasplamsao oko novog proizvoda i vjerovali ili ne, ostala je samo jedna nijansa na službenoj stranici brenda. Soft Pinch ulje je u stvari teksture gela koji se na usnama pretvara u uljanu teksturu s visokim sjajem i decentnom bojom. Košta 20 dolara. Jako kvalitetno ulje za usne ima clean beauty brend Ilia koji možete pronaći u Lab Storeu. Bogato je hijaluronskom kiselinom i njegujućim sastojcima, a na usnama ostavlja sjajni finiš i boju. Košta 36 eura.

SAZNAJ VIŠE: