Bucket šeširić ne ide nigdje. Ovo su ljetni modeli iz aktualnih kolekcija

Najpopularniji dodatak prošlog ljeta se jednostavno ne da. I ove sezone dolaze u svim bojama i iskaču po Instagram feedu.
08.07.2022.
IMAGE SOURCE: Pinterest
RECOMMENDED

Prošlog ljeta je bilo nemoguće otvoriti Instagram, a da vas s njega nije napao neki ribarski šeširić poznatiji kao bucket hat. Nosile su ga sve influencerice, a svaki brend pod ovim suncem je napravio svoju verziju istog. Bucket šešir je ljetna verzija šilterice koja je vladala jesenskom sezonom i to je neupitno. Mislili smo da će trend možda proći i da će se ove sezone opet vratiti veliki slamnati šeširi koje je prije nekoliko godina dramatično predstavio Jacquemus, međutim bucket šešir je tu da ostane i to u svim mogućim bojama i materijalima.

Jacquemus


Za ljeto ćete naravno birati pamučne verzije ili možda one od recikliranog najlona koje nudi Prada. Prada i Jacquemus su i dalje najpoželjniji brendovi. Prada jaši na estetici 2000-e koja je također tu da ostane, a Jacquemus je neokrunjeni kralj ljeta i svega što s njim povezujemo, tako da su ova dva brenda logičan izbor za shopping.

U high street brendovima predvodi Bershka koja se nametnula kao prva shopping destinacija Z generacije jer doista najvjernije prenose trendove iz tog vremena. U Bershki ćete naravno proći jeftinije nego u Pradi pa pogledajte što trenutno nude. I p.s. sniženje je u tijeku.

SAZNAJ VIŠE:
Lea Ladišić Marković
| 18.06.2024.