Božićna adidas kolekcija: “Cheshire Cat” tenisice

Adidasove Campusice 80s dobiti će novo izdanje inspirirano Disneyevom Cheshire Cat. Dlakave niske tenisice time se pridružuju blagdanskoj adidas kolekciji inspiriranoj filmovima. Evo, kako izgledaju
30.11.2022.
IMAGE SOURCE: adidas

Adidasu nije strano povlačiti inspiraciju iz zabavnih programa i animiranih filmova pa su tako najavili novi model tenisica inspiriran likom gospođe s golubovima filma “Sam u kući”, preslatke Grinch adidas Forum Low tenisice, a imali su i Stan Smith kolekciju s Homerom Simpsonom. Ovog puta eksperimentirali su s Campus tenisicama koje su već bile u raznoraznim kolekcijama.


Najnovije izdanje tenisica u partnerstvu je s Disneyem i inspirirano je fiktivnom mačkom Alise u zemlji čudesa. Prepoznatljive ljubičasto roze pruge našle su se na dlakavim adidas tenisicama i boje su iste poput onih na originalnoj crtanoj mački. “Semi solar pink”, “Glory Purple” i “Cream White” nazivi su nijansi     Chesire Cat koja nas je izbezumila svojim osmjehom koji se pojavljuje i na peti tenisice.

Preko kožne postave i jezika nalazi se teksturirano krzno, a unutrašnja podstava, kao i ulošci cipela, zaokružuju dizajn i upućuju na zajednički co- branding cipele. Tenisice još ne možemo kupiti i služben datum još čekamo, ali kako doznajemo, biti će dostupne u sljedećim tjednima. Par bi se mogao prodavati po cijeni nešto višoj od 100 američkih dolara, a idealan su poklon fanovima Disneya i Alise u zemlji čudesa.

SAZNAJ VIŠE: