Grinch adidas tenisice su nam na božićnoj listi

Adidas tenisice Forum dobile su potpunu božićnu transformaciju: uskoro nam stižu u čupavoj zelenoj varijanti inspiriranoj popularnim likom koji je ukrao Božić, Grinchem
23.11.2022.
IMAGE SOURCE: adidas

Opasno se približavamo blagdanskom razdoblju pa su nam razni brendovi brže-bolje pripremili božićne kolekcije u kojima ćemo uživati sljedećih mjeseci. Već možemo pronaći razne adventske kalendare koje ćemo s veseljem otvarati svaki dan do Božića noseći naše najdraže ugly božićne pulovere. Blagdanskom raspoloženju pridružio se i adidas. Ovaj sportski gigant svoje je Forum tenisice prekiro čupavim zelenim materijalom u čast Grinchu, popularnom liku dr.Seussa koji je ukrao Božić.

Model adidas tenisica Forum dobile su potpunu božićnu transformaciju. Ovaj put one dolaze u zelenom tonu, prekrivene čupavom antilop kožom. Gornji dio tenisice je svijetlozelene nijanse, što je u lijepom konstrastu s maslinasto zelenom unutrašnjosti. Potplata tenisice je jarke, gotovo flourescentne zelene boje. Grinch tematika upotpunjena je privjescima u obliku poklončića, Grincha s božićnom kapicom i Grincheve ruke koja krade kuglicu s bora.

Ovi su privjesci odlični ukrasi za vaše vezice. Na jeziku tensice iscrtane su prepoznatljive oči Grincha što doprinosi razigranosti ovog sneaker limitiranog modela.

Tenisice Forum stižu u crvenoj kutiji s nacrtanim Grinchem koji u ruci drži kuglicu za bor na kojoj je ispisan logo adidas. U ponudi su i dva dodatna seta vezica u crvenoj i zelenoj boji. Tenisice će biti lansirane 1. prosinca na službenoj adidas stranici i odabranim maloprodajama.

SAZNAJ VIŠE: