Predmet žudnje: Nova Bottega Veneta “Cha Cha ” torba

Bottega Veneta ovo proljeće dočekuje s torbom koja bi po popularnosti mogla naslijediti Cassette model. Upoznajte Cha Cha
13.02.2024.
IMAGE SOURCE: Bottega Veneta
RECOMMENDED

Iako će proljeće sigurno biti u znaku oversized torbi i pritom mislimo na modele koji veličinom pariraju putnim torbama, za svaki dan uvijek biramo nešto praktično i nosivo, nešto što se lako kombinira i s čime možemo na kavu ili u ured. Upravo tu na scenu nastupa nova Bottega Veneta torba zaigranog naziva „Cha Cha“ koja je prije tri dana osvanula na web stranici brenda.

Ovaj model dolazi iz proljetne kolekcije iz edicije Kalimero koja je bila prva torba s potpisom Matthieua Blazyja. Po čemu je prepoznatljiva? Po modernom pogledu na slavnu intrecciato tehniku koju je Blazy osuvremenio i dao joj nešto robusniji finiš. Cha-Cha estetski prati Kalimero u toj modernijoj tehnici obrade/isprepletanja kože, a silueta je „pochette“ što znači da se radi o klasičnoj torbi pravokutnog oblika koju nosite na ramenu.

TORBA BOTTEGA VENETA
BOTTEGA VENETA
TORBA BOTTEGA VENETA
BOTTEGA VENETA

Ako uklonite ručke, možete je nositi kao mekani clutch jer je napravljena od mekane kože koja se savija pod dodirom. I unutrašnjost torbe je podstavljena s kožom što očekujemo od Bottege kao brenda. Dimenzije torbe iznose 14x25x4, a dolazi u crnoj i boji senfa. Cijena iznosi 2900 eura.

SAZNAJ VIŠE: