Bottega Veneta ima novu torbu i već je rasprodana

Ako je suditi po natpisima "sold out" na poznatim e-commerce platformama, Matthieu Blazy ima veliki hit i radi se o torbi iz proljetne kolekcije
07.02.2023.
IMAGE SOURCE: Bottega Veneta

Moramo biti iskreni i napisati da prva torba s potpisom Matthieu Blazyja za Bottegu Venetu nije izazvala neko posebno oduševljenje iako ju je pr odjel kuće pametno gurnuo u ruke Dua Lipe koja je vjerojatno najutjecajnija glazbenica u svojoj generaciji. Model Calimero nije ostavio dojam da je omjer cijene i dizajna u skladu. Podsjetimo se da ovaj model košta nemalih 7000 eura, a izgleda kao omanja vrećica od isprepletene kože u koju vam ne stane ništa što trebate za dan. I onda dolazimo do novog modela torbe koji je predstavljen u proljetnoj kolekciji, a koji je upravo dobio kampanju. U ovom slučaju već možemo razgovarati o statement primjerku u koji vrijedi investirati. Govorimo i o novom/svježem pogledu na klasike Bottege Venete koja je izgrađena na temeljima vrhunske kože i majstorstva.

Model Andiamo je prostran i prati trend velikih torbi koji smo vidjeli krajem prošle sezone. U ovu torbu doslovno možete spakirati stvari za vikend (neki stylish vikend naravno). Načinjena je od kože u prepoznatljivoj Botteginoj tehnici intrecciato i dolazi u cijelom spektru primamljivih nijansi od tamno smeđe, tamno zelene pa sve do nježnijih tonova blijedo žute i vanilla bijele. Model je jako klasičan i podsjeća nas na starije Bottegine torbe, a kao jedini ukras ima pozlaćenu kopču koja izgleda kao mašnica. U ponudi su large, medium i small size, a modeli su već rasprodani na poznatim e-commerce platformama poput My Theresa. Cijena velike torbe iznosi 6200 eura, medium košta 3900 eura, a small 3300 eura.

SAZNAJ VIŠE: