Beyonce je izbacila prvi singl s albuma i vrijedi ga poslušati

„Break My Soul“ prva je pjesma s Beyonceinog novog albuma „Renaissance“ i mogla bi biti prvi pogled na ono što nas očekuje na albumu
21.06.2022.
IMAGE SOURCE: Vogue Uk/ Beyonce Instagram
RECOMMENDED

Posljednjih dana se ne prestaje pričati o pop i r’n’b’ divi Beyonce. Ova pjevačica uzdrmala je internet najavivši novi album „Renaissance“ za koji je Beyonce vješto ostavljala tragove što su njezini fanovi, naravno, odmah prepoznali. Nije ni čudo što su svi poludjeli za novim albumom jer je ipak trebalo punih šest godina da ponovno uživamo u glazbi ove svjetske ikone. Sada je napokon izašao i prvi singl s albuma i možemo reći da nam se jako sviđa.

Prva pjesma s albuma zove se „Break My Soul“ i Beyonce ju je najavila tako što je ažurirala opis na svojim društvenim mrežama, a on je glasio: „6. BREAK MY SOUL midnight ET“. Ovaj opis sugerira na to da je objavljena pjesma šesta po redu od ukupno njih šesnaest na albumu „Renaissance“. Prije posljednjeg ažuriranja opisa, pjevačica je uključila i podnaslov „act i“ koji nagovještava da bi album mogao biti podijeljen na više dijelova.

Pjesma je izašla i odmah se može primijetiti da ima dance prizvuk koji se sve više i više vraća. Pa je tako i neki dan pjevač Drake iznenadio s novim dance albumom „Honestly, Nevermind“ za koji su mnogi rekli da ih podsjeća na glazbu koja se pušta u trgovinama odjeće. Čini se  kako se trendovi 90-ih godine prošlog stoljeća vraćaju u punom jeku i to ne samo po pitanju mode i ljepote, već i glazbe. Dok ne otkrijemo sve pjesme s albuma, uživajte u prvom singlu „Break My Soul“. Queen B se vraća!

SAZNAJ VIŠE: