Priprema li to Beyonce novi album?

Ostavlja li Beyonce tragove na svojim društvenim mrežama koji daju naslutiti da ćemo uskoro slušati novi album ove dive?
13.06.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram, Twitter
RECOMMENDED

Prošlo je šest godina od zadnjeg albuma ove r’n’b dive pod nazivom „Lemonade“. Iako je u međuvremenu Beyonce izbacila zajednički album s Jay-Z-em te album za live action film „Kralj lavova“, njeni obožavatelji vjerno čekaju da pjevačica kreira novi solo album. Šest godina je za ljubitelje Beyonceine glazbe dug period pa je nestrpljenje sve veće. Međutim, kao što to obično i bude, fanovi uvijek prvi primjete znakove da se nešto kuha. Pa su tako Beyonceini obožavatelji otkrili tragove koji bi mogli značiti da pjevačica opasno kuha neki dobar album.

Prva stvar koju su obožavatelji primjetili je to da je Beyonce obrisala sve profilne slike sa svojih društvenih mreža. To je česta praksa kod pjevača koji žele promovirati svoj novi album ili pjesmu. Tako je i prije par godina Taylor Swift obrisala sve slike sa svog Instagram profila te krenula u promociju albuma „Reputation“. Samo dva dana nakon izbrisanih slika profila, na Beyonceinoj službenoj web stranici dodan je omot albuma za koji se vjeruje da su skrivene slike s natpisima „B7“ i „B8“ što bi označavalo dugoočekivani sedmi album ove dive. Bilo da je riječ o nadolazećem albumu ili ne, Beyonce je svakako protresla internet koji se pita što joj sve to treba značiti. Možda joj ne znači baš ništa, a možda će nas zaista Queen B iznenaditi s novim glazbenim projektom. Dok ne budemo sto posto sigurni u njene namjere, uživajte u memeovima na ovu temu koji su uvijek nepresušni izvor zabave i preplavili su Twitter.

https://twitter.com/suly0nce/status/1535115814222831616?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1535115814222831616%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.capitalxtra.com%2Fartists%2Fbeyonce%2Fnews%2Fnew-album-music-release-date-title-features-tracklist-songs%2F
SAZNAJ VIŠE:
BURO.
| 18.10.2021.