Astrolozi koje volimo pratiti na društvenim mrežama

Ako vjerno pratite astrologiju i horoskop ili želite malo dnevne razbibrige, ovo su astrolozi koje biste trebali zapratiti na Instagramu
16.04.2023.
RECOMMENDED

Astrologija je naš mali guilty pleasure u koji volimo uranjati s vremena na vrijeme kako bismo dobili dodatni boost samopouzdanja i pokušali se fokusirati na stvari koje su nam važne taj tjedan. Astrolozi više ne podrazumijevaju samo „žene koje gataju iz dlana“, već su to osobe koje vješto barataju astrologijom i psihologijom te nesebično dijele savjete na društvenim mrežama. Ako pratite astrologiju i horoskop, ovo su Instagram profili astrologa koje morate zapratiti.

Dušan Jurić @feelmypisces

Za ovog astropsihologa ste mogli čuti jer je vjerni kolumnist našeg BURO. portala u Srbiji. Svaki mjesec možete pročitati mjesečni horoskop kojega je Dušan iscrpno i detaljno opisao, za svaki znak posebno. Na njegovom Instagram profilu, pronaći ćete mnoštvo dodatnog sadržaja, između ostalog i savjete kako izgraditi najbolju verziju sebe. Na svom profilu, Dušan ima vedski pristup korištenjem planeta pa ćete često moći pročitati tekstove koji vuku paralelu s Vedama, religioznim knjigama iz stare Indije.

Astrolog Uranovo Dijete @astrolog_uranovo_dijete

Uranovo Dijete je astrolog koji se ovim poslom bavi više od 15 godina. Kod njega možete dogovoriti konzultacije, kao i analzirati vlastitu natalnu kartu. Na svom Instagram profilu, ovaj astrolog piše i komentira o trenutnim astrološkim događanjima pa ako volite imati uvid u astrološka zbivanja, svakako zapratite ovaj profil.

Chris Corsini @chriscorsini

Chris Corsini je američki astrolog kojega obožavaju slavne osobe. Na svom Instagram profilu nudi besplatna mjesečna očitavanja svakog horoskopskog znaka. Video traje oko desetak minuta, a posebnost je u tome što koristi znakovni jezik u očitavanju te stavlja titlove. Na taj način postigao je inkluzivnost gdje svatko može proučiti što ga čega u nadolazećem mjesecu.

Moon Omens @moonomens

Moon Omens je profil na Instagramu kojeg prati skoro 6 milijuna korisnika, a manekenka Bella Hadid je izjavila da joj je to najdraži astrološki profil. Na ovom profilu moete pogledati članke od kojih najnoviji govori o Veneri koja ulazi u znak Blizanaca. Grupa dijeli informacije o astrološkim prognozamai ključnim datumima Super Mjeseca te drugih nadolazećih poravnanja planeta. Moon Omens također nudi preporuke knjiga kako biste produbili svoje znanj eo astrologiji i emocionalnoj mudrosti.

Nadine Jane @nadinejane_astrology

Nadine Jane je mlada astrologica koja je stekla veliku popularnost na Instagramu. Svaki mjesec, Jane kreira 12 objava s očitavanjem svih horoskopskih znakova pojedinčano, a možemo reći da njezina stranica izgleda estetski poprilično privlačno. Svoje klijente koje savjetuje, najviše dobije pomoću Instagrama,a provodi i nekoliko sati dnevno dajući daljnja upustva svojim klijentima putem videokonferencije. Jane ima i sboj podcast te knjigu „Magic days“ koaj predstavlja putovanje kroz astrologiju, numerologiju i tarot.

SAZNAJ VIŠE: