adidas je otvorio veliki store u Splitu

28.03.2022.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
RECOMMENDED

Popularni sportski i lifestyle brend adidas u petak je otvorio novi, preuređeni shop u trgovačkom centru Mall of Split. Tako su se omiljene moderne, udobne i kvalitetne sportske kreacije s adidas potpisom preselile na drugi kat centra u prostor veličine čak 420 četvornih metara. Novouređena trgovina i njezin interijer odaju počast gradu Splitu te se u njoj mogu pronaći prikazi poznatih splitskih znamenitosti uključujući Prokurative, prepoznatljive škure te dio posvećen kultnoj Jugoplastici uz karakteristične izraze Splićana kao što su „dišpet“, „pomalo“ i „lipo“.

Gradske znamenitosti i popularni izrazi karakteristični za grad u kojem djeluju postali su već određeni standard kojeg se adidas drži pri uređenju svojih shopova. Kao i svi modeli odjeće, obuće i modnih dodataka i adidasovi interijeri su uređeni sa stilom.

Ljubitelji popularnog brenda, uz već postojeću, bogatu adidasovu ponudu odjeće i obuće imaju priliku isprobati i odabrati najnovije komade iz adidasove kolekcije nastale u suradnji s popularnom dizajnericom Stellom McCartney. Najnoviji dio trgovine, adidas Running testing area, s postavljenom trakom za trčanje, zasigurno će oduševiti sve zaintersirane jer pruža mogućnost da se obuća isproba i testira.

Isprobati se može i posljednji model iz adidasove Solarglide linije tenisica, izrađen od ekološki prihvatljivih materijala. adidas Solarglide 5 tenisice dizajnirane su kako bi svim trkačima pružile savršeno prianjanje uz stopalo pomoću Bubble Boost međupotplata koji se sastoji od stotine spojenih Boost kapsula spremnih na otpuštanje energije prilikom svakog koraka. Brend, podsjetimo se, polazi od stajališta kako se inovacije mogu i moraju koristiti kao rješenje za smanjenje plastičnog otpada te je upravo zbog toga nova linija djelomično izrađena od reciklirane morske plastike Parley Ocean, sakupljene na udaljenim otocima, plažama i obalnim zajednicama.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: