adidas i StockX žele da pronađemo njihovu zlatnu ulaznicu

Brend adidas i online preprodavač odjeće i tenisica StockX organizirali su ekskluzivan lov na blago: članovi moraju pronaći zlatnu ulaznicu koja ima posebnu vrijednost
11.10.2022.
IMAGE SOURCE: adidas/ Instagram
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Kada adidas počasti svoje članove adiCluba, onda to bude prava zabava. Svake godine obilježava se „adidas Members Week“ i taj tjedan je vrhunac sneaker kalendara za svakog obožavatelja adidasa. U sedam dana koliko traje ovo slavlje, adidas obnavlja zalihe, daruje i daje posebne popuste. I uvijek je šteta kada ova proslava završi. No, ove godine, u dosad neviđenoj suradnji s online preprodavačem odjeće i tenisica StockX-om, adidas produžuje „Members Week“ zabavu sa zlatnim ulaznicama.

Adidasov lov na blago

Do sad su sve zlatne ulaznice izvučene u adidasovoj aplikaciji CONFIRMED, bilo putem šok izvlačenja ili putem sustava licitiranja. No, došla je vijest da adidas izbacuje još jednu seriju zlatnih ulaznica na stranici StockX organizirajući poseban lov na blago. Kako će to funkcionirati? Tragovi za zlatnu ulaznicu bit će skriveni na web stranici StockX-a, iako smo pročitali da bi trebali baciti pogled na razne druge stranice koje prodaju adidas tenisice. Ako pronađete tajnu stranicu, pobrinite se da imate instaliranu aplikaciju CONFIRMED i da se prijavite kako biste ispunili uvjete za pobjedu. Lov na blago treba započeti što prije jer čini se da će on završiti 13. listopada u 12:00 sati prema istočnom vremenu.

Što označava ova zlatna ulaznica? Ako ju pronađete, ona vam omogućuje ekskluzivan pristup svim izvlačenjima proizvoda na adidas CONFIRMED aplikaciji cijeli mjesec. To znači da imate mogućnost osvajanja svake nagradne igre za koju se prijavite putem aplikacije. Znači, dobit ćete pristup nadolazećim Yeezy tenisicama, Pharrell NDM pa čak i posebnim adidas izdanjima poput kolekcije South Park. Samo je važno da budete prijavljeni kao član adiCluba.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: