Adidas je predstavio model tenisica koji bi mogao nadmašiti Sambe

Sambe su dugo vladale kao najpopularnije tenisice, ali sada su dobile konkurenciju - adidas Handball Spezial LT model koji bi mogao preuzeti vodstvo
09.01.2024.
IMAGE SOURCE: size?

Adidas Samba tenisice s dobrim su razlogom proglašene tenisicama godine. Iako se za najpopularniju tenisicu godine često bori više modela, ove godine nitko nije došao ni blizu popularnim Samba tenisicama. Nebitno radi li se o klasičnim modelima ili brojnim suradnjama koje su oduševile svijet teško je zamisliti da će neki model preuzeti titulu Sambama, ali baš to bi mogao napraviti novi Handball Spezial LT.

adidas handball spezial

Adidas Handball Spezial LT

Adidas Spezial tenisica je prvi put puštena u prodaju 70-ih  kao rukometna tenisica, ali su je ubrzo prihvatili nogometni navijači diljem Europe. Nova adidas Handball Spezial tenisica koja je napravljena u suradnji s britanskim trgovcem size?, podsjeća nas na adidas x Wales Bonner suradnju koja je doživjela veliki uspjeh. Isto kao i Wales Bonner modeli, Handball Spezial tenisice krase veliki jezici koji su preklopljeni preko tenisica.

adidas

Size? x adidas Handball Spezial LT tenisica ima platnene presvlake na vrhu plišane antilop podloge koji se nalazi na prozirnom gumenom potplatu. Model dolazi u dvije zemljane boje – bež i smeđoj, a jedino što znamo o datumu izlaska je da će se to dogoditi negdje u 2024. godini.

tenisica

Handball Spezial LT model nije prva tenisica koja je pokušala skinuti popularne Sambe s trona. Gazele i Campus tenisice imale su svoj trenutak, ali Sambe su svaki put prevladale. Ipak prvi pogled na novi model otkrio nam je da tenisice imaju karakter i ne sumnjamo da će se ubrzo naći među popularnijim modelima, a bit će zanimljivo gledati hoće li uspjeti nadmašiti Sambe.

SAZNAJ VIŠE: