Adele ima glazbeni spot za pjesmu „I Drink Wine“

Skoro godinu dana nakon što je izdala svoj četvrti studijski album „30“, Adele je objavila glazbeni spot za pjesmu s albuma „I Drink Wine“ i možemo reći da je pravo vizualno umjetničko djelo
27.10.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram @adele

Prošle godine u studenom, Adele nas je počastila albumom „30“ s kojim predstavlja transformaciju slomljenog srca u emotivno i graciozno putovanje koje je oblikovano u ovaj nevjerojatno dirljiv album. Prvi uvid u smjer u kojem će ići album dobili smo sa singlom „Easy on Me“ i nostalgičnim spotom, a sada je Adele napokon izbacila još jedno vizualno remek-djelo za sedmu pjesmu na albumu „I Drink Wine“.

Svoj novi glazbeni spot, Adele je proslavila tako što je bila domaćin događaja „Happy Hour With Adele“ na kojem se zbližavala s obožavateljima i odgovara na njihova najistaknutija pitanja. „Imala sam prekrasnu noć s nekima od vas“, napisala je Adele na Instagramu. „Hvala vam puno što ste došli. Tako mi je drago što sam vas sve upoznala pojedinačno, da mi je malo zagrijalo srce što vas poznam malo bolje.“

Glazbeni spot za pjesmu „I Drink Wine“ je doista vizualno umjetničko djelo. U njemu vidimo Adele kako plovi u kanuu po rijeci držeći čašu vina u ruci. Oko nje se nalazi šuma čiju magiju i mistiku pojačavaju izvrsni plesači. Prije nego što je izašao spot, Adele je dala mali uvid u ono što možemo očekivati tako što je objavila kratki video na Instagramu u kojem je prikazana scena rijeke kojom plovi Adele u kanuu ispod mosta, dok pianist lagano svira klavir na vrhu mosta.

Mi smo oduševljeni glazbenim spotom, a u nastavku ga pogledajte i vi pa presudite. A svakako pogledajte i novi spot Taylor Swift za pjesmu “Bejeweled” u kojem ćete pronaći brojne easter eggse.

SAZNAJ VIŠE: