Je li ovo najskuplja Louis Vuitton kampanja ikad?

U subotu, dan prije službenog početka Svjetskog prvenstva u nogometu, Louis Vuitton je osigurao da svi pišu o njihovoj novoj kampanji koja je postala viralna u samo 24h
21.11.2022.
IMAGE SOURCE: LV
RECOMMENDED

Zašto? Jer su zaštitna lica dvije nogometne legende Lionel Messi i Cristiano Ronaldo. Vizual prikazuje Messija i Ronalda kako igraju šah na LV Damier koferu što je mnoge komentatore online potaknulo na komentare da je ovo vjerojatno najskuplja partija šaha ikada organizirana. Kampanju je snimila Annie Leibovitz, a nosi službeni naziv „Victory is a State Of Mind“. Ova kampanja je još jedna u nizu modnih suradnji koje su okupirale medije posljednjih tjedana. Čini se da je nogomet postao pravi izvor modne inspiracije za mnoge modne kuće, ali i cijeli svijet.

Dovoljno je pogledati Instagram i vidjet ćete koliko su dresovi postali popularni kao dnevna odjeća, a pritom posebno mislimo na FC Venezia koji su stvarno napravili dobar posao sa svojom kolekcijom i koncept dućanom. Inače, Louis Vuitton je jedan od službenih sponzora Svjetskog prvenstva i pobjednički trofej putuje u njihovom koferu. Tko će ga odnijeti kući 19.prosinca? Nadamo se Hrvatska.

SAZNAJ VIŠE: