Eminem otvara „Mom’s Spaghetti“ restoran u New Yorku

Povodom dvadesete obljetnice filma „8 Mile“,Eminem je otvorio pop-up restoran „Mom's Spaghetti“ u New Yorku u kojem ćete moći kupiti i limitiranu kolekciju odjeće inspirirane filmom
14.11.2022.
IMAGE SOURCE: Mom's Spaghetti
RECOMMENDED

Najpoznatiji američki reper Eminem je 2021. godine otvorio vlastiti restoran pod nazivom „Mom’s Spaghetti“, koji je pronašao stalni dom središtu Detroita nakon što je prvi put lansiran kao pop-up 2017. godine. Restoran je postigao veliki uspjeh pa je bilo pitanje vremena kada će se franšiza proširiti. Ovoga puta, reper otvara pop-up koncept restorana u New Yorku u znaku proslave dvadesete godišnjice od izlaska njegovog filma „8 Mile“.

„Mom’s Spaghetti“ koncept otvara se u Shopify maloprodajnom prostoru u njujorškoj četvrti SoHo. Ovaj jedinstveni pop-up restoran na ovoj će lokaciji biti sve do 20. studenoga, a moći ćete ga posjetiti od 14 do 21 sat. Goste će dočekati rekreacije seta „8 Miles“, kao i ekskluzivna i limitirana kolekcija odjeće inspirirana filmom te nekoliko vinilnih ploča.

„Mom’s Spaghetti“ nudi klasično jelo špageta s mesnim okruglicama, ali i vegansku verziju okruglica. Osim špageta, u restoranu možete naručiti i ukusni sendvič s bolonjezom. „Zaista nam je drago najaviti dolazak walk-up restorana i susjedne trgovine na katu, pod nazivom ‘The Trailer’ gdje fanovi mogu doživjeti jedinstveno uređeno okruženje i nabaviti odjeću te druge artikle od Eminema i njegove nove operacije s tjesteninom“, rekao je Eminemov menandžer Paul Rosenberg.

Ako se nalazite u New Yorku, nemojte propustiti ovu priliku da posjetite malo gastro blago našeg omiljenog repera. Još jedno izvrsno mjesto s talijanskom kuhinjom nalazi se u Londonu, a riječ je o pop-up restoranu Jamieja Olivera Pasta Dreams“. Dakle, ako ste u Londonu krajem prosinca, imate super mjesto za pojesti ukusnu tjesteninu.

SAZNAJ VIŠE: