Zara ima novu kolekciju od lana

Poznati high street brend je predstavio novu kolekciju koja je u potpunosti posvećena lanu, a zaštitno lice je supermodel Anja Rubik
15.07.2022.
IMAGE SOURCE: Zara
RECOMMENDED

Svijest o materijalima i kvaliteti vam dođe tek nakon što se nakupujete poliestera i shvatite da doista trebate uložiti koju kunu više. Lan je bez sumnje najugodniji materijal ljetne sezone i činjenica je da nije bio toliko zastupljen u kolekcijama high street brendova, barem ne u atraktivnijem obliku.

Mogli ste pronaći neku tuniku, košulju ili široke hlače, ali u ponudi nije bilo atraktivnih krojeva haljina, bluza i suknji. Kako se napokon cijela priča oko brze mode usmjerila u nekom smjeru održivosti i kupci su postali jako educirani (posebno mlađe generacije), brendovi su doskočili tome s proširenim kolekcijama načinjenim od kvalitetnih materijala.

Danas vam stvarno nije problem pronaći neku fantastičnu haljinu od lana s trendovskim prorezima ili crop top koji se veže s trakicama oko struka. Zara je jako ažurna u kolekcijama, a nova je stigla jučer i u potpunosti je posvećena lanu. Zvijezda kampanje je ikonična Anja Rubik.

U kolekciji vas očekuju kompleti, odijela, duge suknje u stilu parea, široke hlače za svaki dan i noć, turbani za glavu, široke haljine, tunike i nekoliko svečanijih haljina za večer koje su načinjene od mješavine lana. Kolekcija je dostupna na zara.com

SAZNAJ VIŠE: