5 novih načina kako nositi pletiva

Vrijeme je da iz ormara izvadite topla pletiva koja možete nositi na stylish način. Imamo nekoliko super ideja koje smo prepisali s ulica svjetskih metropola
19.11.2022.
IMAGE SOURCE: imaxtree

I onda kada nam se čini da pričamo o komadima s kojima više nema iznenađenja, street style kombinacije pokažu nam suprotno. Iz prvih redova Tjedana mode za proljeće/ljeto 2023. smo izdvojili smo najbolje nove načine da nosite pletiva – i to već danas.

PRUGE – ALI U BOJI

Volimo mornarske pruge u ljubičastoj ili crnoj, ali ove jeseni prelazimo na novi nivo igrice i klasiku zamjenjujemo raznobojnim komadima na pruge u živahnim bojama po principu što više to bolje.

FENSI HALJINA

Kao večernja maksi-haljina, ali od pletiva. Duga, dramatična i često sa dodatkom u tonu potpuno je neočekivan komad za dan – i obožavamo je. Predlažemo ravnu obuću za maksimalan cool faktor.

(SAMO) PREKO RAMENA

Old money džemper preko ramena nije samo stylish dodatak već se lako može pretvoriti i u dodatni topli sloj ako iznenada zahladi. Birajte identičnu nijansu kao nijansu sakoa ili potpuno kontrastnu.

IZNAD PUPKA

Kratka dolčevita, prsluk ili kardigan izgledaju jednako dobro uz donji dio visokog ili niskog struka, sami ili ispod blejzera ili oversized kaputa, dakle win-win komad s kojim nema greške.

OVERSIZED

Preko jednako oversized donjeg dijela (hlače s faldama ili baggy traperice su nam omiljene), kao i preko minijaturne suknje ili šorca, velika pletiva i dalje drže posebno mjesto u našim srcima.

SAZNAJ VIŠE: